коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тава за лютеница - от къде?
Collapse
X
-
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
-
коцев написа:Е, ние балканджиите не можем да се равним с вас зеленчукопроизводителите . :D При нас все едно правим фитнес докато приготвяме зимнината .M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
Коцев, аз да ти дам идея - махаш дръжката на машинката за мелене, навиваш един болт с отрязна глава докато опре и после хващаш болта с патронника на дрелката или ако имаш винтоверт. Ако е с регулиране на обороти най добре. Ама и да не е - пак става - трябва да му се хване цаката само - подава се въртящ момент на импулси. И така - сано да има кой да пуска чушките отгоре. Другия вариант е с пасатор. Доматите може хич да не се белят и да се махат семките - прас в блендера или газ с пасатора.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Абе каква му е работата на един пенсионер освен да върти дръжката на мелачката . :D Ден голям ,време бол пък и гимнастика е нужна.. Тъй като само аз ям люто в къщи накрая в десетина бурканчета с лютеница прибавям и по десетина препечени люти чушлета и лютеницата става нормално люта. :D Палиш скарата ,вземаш бурканче лютеница и пей сърце.
Коментар
-
Yavor написа:Коцев, аз да ти дам идея - махаш дръжката на машинката за мелене, навиваш един болт с отрязна глава докато опре и после хващаш болта с патронника на дрелката или ако имаш винтоверт. Ако е с регулиране на обороти най добре. Ама и да не е - пак става - трябва да му се хване цаката само - подава се въртящ момент на импулси. И така - сано да има кой да пуска чушките отгоре. Другия вариант е с пасатор. Доматите може хич да не се белят и да се махат семките - прас в блендера или газ с пасатора.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
dannybo написа:Я да повдигна една от най-хубавите теми Колеги, как е лютеницата този сезон? Правихте ли?Аз преди малко мушнах едно бурканче от домашния Булгарконсерв и оценката на партидата е много висока.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
dannybo написа:Я да повдигна една от най-хубавите теми Колеги, как е лютеницата този сезон? Правихте ли?Аз преди малко мушнах едно бурканче от домашния Булгарконсерв и оценката на партидата е много висока.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар