S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тава за лютеница - от къде?
Collapse
X
-
EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
-
Immortal:За ракия не знам, не пия ракия. Ти май си спецът по ракиите.А за лютеницата имам опит и мога да говоря Тая от 3-4 лева е като тази от 1 лев с тази разлика, че в едната има повече подправки и чушки, а в другата повече домати. И двете не стават.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Immortal:За ракия не знам, не пия ракия. Ти май си спецът по ракиите.
Коментар
-
ele написа:Immortal:За ракия не знам, не пия ракия. Ти май си спецът по ракиите.А за лютеницата имам опит и мога да говоря Тая от 3-4 лева е като тази от 1 лев с тази разлика, че в едната има повече подправки и чушки, а в другата повече домати. И двете не стават.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Immortal написа:Аз съм спец по едни други питиета, дето се правят от царевица или от малц. Ама и те са купешкиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
nedialk00
ele написа:Immortal:А за лютеницата имам опит и мога да говоря Тая от 3-4 лева е като тази от 1 лев с тази разлика, че в едната има повече подправки и чушки, а в другата повече домати. И двете не стават.
Коментар
-
Както се казва няма по - хубави от на тати ракията и на мама лютеницата. особенно ракията, една такава кайсиева мека и ароматна.А тия уискита разни абе нещо все на мухал ми миришат и на изгнили дъски.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nedialk00 написа:+1 абсолютно съгласен, пак казвам пращам едно букранче по еконт на някой, който може да ме убеди в качеството на купешката, и да ми каже от къде да си купя същата :Dпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Ако още има интерес от автора. Бачкам в Биомашиностроене АД и правим от "благородна стомана" съдове машини и съоражения за хр. вкусовата фармацевт. и др. промишлености........ .....и т.н.т. Ний сме по големите съдове 10 50 100 кубика но в Индекс 6 или Томика може да ти обърнат внимание. Може и да си я направиш сам: купуваш си ламарина от Филипекс згъваш я на някакъв абкант и си я заваряваш. Едно време бях чул че ламарината струва 8 дойче марки килограма а аргончиците вземаха по 1.50 на сантиметър.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
Не, колега Коцев, нищо не произвеждам сам... всичко си купувам от малки производители от селата около Пазарджик... Даже рецептата за лютеницата не знам с точност, баба ми е бригадир при правенето, но аз съм главният инициатор на събитието... Знам само, че купувам по 180кг чушки, другите съставки не помня по колко кг бяха... Ние лютеницата я правим 3 дни 5 човека плътно по 14-15ч работа и по каса бира на ден (само за мен и бащата) Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 За цената няма да говорим... Домашната излиза сигурно два пъти по - скъпо от купешката, но с тази разлика, че в нея няма и едно консервантче, освен малко сол. Освен това си я правя от хубави, качествени продукти, а не от кой знае какви евтини отпадъчни боклуци...Въобще толкова ми е писнало от купешките гнусотии, че даже се замислям тази зима дали да не купя един голям фризер и да го набупкам с 200-250 кг прясна мръвка, убита и разфасована лично от мен Явка, имаш Л.С.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Immortal написа:ele написа:Immortal:За ракия не знам, не пия ракия. Ти май си спецът по ракиите.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
snake написа:Яворе, я дай и на мен на ЛС марката на хубавата купешка лютеница. Наистина, съвсем непредубедено искам да видя дали има такава, защото досега не съм попадал.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар