msotiroff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тава за лютеница - от къде?
Collapse
X
-
nedialk00
-
nedialk00
Dido_Lyubenov написа:snake написа:Яворе, я дай и на мен на ЛС марката на хубавата купешка лютеница. Наистина, съвсем непредубедено искам да видя дали има такава, защото досега не съм попадал.
Коментар
-
nedialk00 написа:Dido_Lyubenov написа:snake написа:Яворе, я дай и на мен на ЛС марката на хубавата купешка лютеница. Наистина, съвсем непредубедено искам да видя дали има такава, защото досега не съм попадал.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:nedialk00 написа:Dido_Lyubenov написа:snake написа:Яворе, я дай и на мен на ЛС марката на хубавата купешка лютеница. Наистина, съвсем непредубедено искам да видя дали има такава, защото досега не съм попадал.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явка, с добро желание и в градски условия става. Имам приятели които загубиха връзка със селата и пак си приготвят домашна зимнина и вино, а и ракия си варят някои. Вярно че е е по-хамалска историята, щото в една малка мазичка в блока не се събират и бурета и бидони,но какво да се прави. По малко но качествено.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
коцев написа:Чушките бързо ги пека с газовата горелка за нула време. Виж обелването отнема 3-4 часа . :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
И аз не разбрах, коя лютеница да си купуваме като марка/модел?Аз купувам на Олинеза домашна едросмляна. Виждат се и парченца чушки вътре. Харесва ми.Искам все пак да знам, от някой "в кухнята" на нещата коя се доближава най-много до истинската?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Рецепта с видео: http://bulgarialand.blog.bg/biznes/2...883025Само този сайт е пред нас, когато се търсят резултати за лютеница от последната седмица в Google.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Абе стават си идеално с газовата горелка ,после ги слагам в голямата тенджера поръсени със сол и капака отгоре да се задушат.След това ги почвам с една ножка на бързо сваляне на опечената люспа ,измивам ги във вода и хайде на машинката за мелене на месо с най ситната решетка. Въртиш на ръка до като свят ти се завие.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар