Здравейте колеги!Интересува ме някой има ли представа какви са цените в КАТ и при нотариус когато се закупува нова кола и се налага пререгистрация /прехвърляне/ на вече регистрирана или изцяло нова регистрация на автомобила според местоживеене.Нотариусите мисля, че са на процент, но не съм сигурен...Ще бъда много благодарен ако мога да получа информация.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цени и такси на КАТ, нотариуси...
Collapse
X
-
От официалната страница на КАТ:Раздел V. Такси по Закона за движението по пътищатаНеобходими документиКалкулатор: Нотариални такси и данъци при покупка на автомобил
-
Прясно инфо от 17 декември 2011.Нотариуса 100 лв. в което са включени процентите за данъчното което не означава ,че си регнал колата в данъчното.23 лв. смяна талони по местоживеене.Това е за Велико Търново.Допълнителния анекс за промяна на собственик за гражданската е безплатно.Автомобила беше регистриран във същия град.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
=Rudi= написа:От официалната страница на КАТ:Раздел V. Такси по Закона за движението по пътищатаНеобходими документиКалкулатор: Нотариални такси и данъци при покупка на автомобил
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар