Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Alfa 156: 2.5 V6 или 2.0 TC?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    Щом си откачил от кеф , значи си избрал шестака Честито и чакаме подробностите !
    Купих колата от едно семейство.....пенсионериБез майтап- говоря съвсем сериозно. Като отидох на оглед днес на врата ме посрещна възрастен човек и аз първо си помислих, че е баща на собственика. После излезе и жена му да ме поздрави и ми каза , ако реша да взема колата добре да се грижа за нея. Било й мъчно да се раздели с нея. Имали още две коли и тази вече им била в тежест. Колата изглежда доста добре за годините си, но въпреки това си има забележки. Най-важното че няма ръжда.
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

http://vbox7.com/play:726a3a3eВсичко е късмет

Коментар

infineon написа:
        От тия двата, по правилния избор беше да си избереш 1.9 JTD.
        Не съм виждал Аlfa 156 с дизелов мотор в Швеция. Дори си мисля, че въобще не са внасяни тук
        kaci написа:
        http://vbox7.com/play:726a3a3eВсичко е късмет
        Еее, ти направо ми разби надеждите Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
        SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Честито колега,със здраве да си я караш и мого безаварийни!
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

Честито и от мен!Нащракай я да я видим хубавицата.
            PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
            Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Честито да ти е!Щом така се радваш значи си я купил със сърце, а Алфа така се купува! (щот иначе разума те кара да си купиш Ауди или нещо такова )
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Честито Да я наснимаш и да си я караш със здраве Абе ти няма ли да се прибираш насам ? или не ти се иска
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

колега ЧЕстито!!!!Дай снимки да я видим де !!! Ще ги наказваш ли здраво или си кротак шофер

Коментар

glupaka написа:
                    колега ЧЕстито!!!!Дай снимки да я видим де !!! Ще ги наказваш ли здраво или си кротак шофер
                    Колегата ще я кара в Швеция. Предполагам, че там не е като тука - да те спрат с 50км отгоре, да почерпиш 50лв и готово :D Например знам, че според техния ЗДП или както там се казва, не само нямаш право да си пил и да караш, но и да возиш пияни пътници. Освен това не може да превозваш алкохол в купето, а само в багажника. Затова предполагам, че и глобите за превишена скорост са дебели и си мисля, че и да му се иска, няма да ги "наказва" :D
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Добре де, как се прибират удома пиьЕниците?!

Коментар

Трезви Като изтрезнеят.Или ако такситата има са с преграда отзад, хаха.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Днес навъртях първите си километри с Алфа-та. Останах много доволен от колата. За сега нищо не хлопа и не скърца. Динамиката както и очаквах е на добро ниво. Скоростната кутия и тя работи добре. В началото на няколко пъти забравях да включа на шеста предавка. Колата си има своите кусури, но за 13 годишна кола за 1800 евро си я бива.
                          Прикачени файлове
                          SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Без кусури не може! Поздравления за избора и честита придобивка

Коментар

Убава,бре-да нямаш ядове ти желая!
                              PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                              Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Kaква беше цената в Швеция? Видях на другата - супер, а на тази?

Коментар

Working...
                                X