Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петък 13ти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Петък 13ти

glupaka написа:
    И аз съм роден на Петък 13 през далечната 1972 година в един студен януарски ден!!!Но през петък 13 ми върви и то много!!!
    ЧРД ( на патерици ) , Колега ! Здрав бъди !
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Айййй днеска, едно че Разпети Петък, ама и Петък 13ти било
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Айййй днеска, едно че Разпети Петък, ама и Петък 13ти било
        Карък на квадрат. Хем са разпнали месията (спорен въпрос с датата, че явно римляните и евреите са били силно изостанали и датите за нищо са ги нямали) хем е каръшкия черен петък (това не беше ли от един филм, Friday 13?)...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

За мене вчера беше каръшкия ден.На работа само изненади и много труд.Да се надяваме днес да сме по-смирени и с повече късмет.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Yavor написа:
            Хаха, големия майтап е че тази година рожденния ми ден не стига, че е петък 13ти, ами е и Разпети Петък Ако не дръго, поне е почивен ден
            Ами Честит рожден ден !!!Да си жив и здрав и много щастлив
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Аз започнах с каръшкия късмет,слизам сутринта за работа и гледам гумата ми на мекица.Сложих резервната и газ,отивам преди малко да си правя спуканата,като и вкарахме малко въздух и една 10-сантиметрова цепнатина ме погледна много умно Иначе и малко ми върви,понеже ми беше залепнало релето на перката и тя работеше постоянно и от известно време я включвах ръчно от буксата ,но ей сега се наканих да сваля релето и да си купя ново,но като го почуках и се оправи
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Петък 13ти

Yavor написа:
                Хаха, големия майтап е че тази година рожденния ми ден не стига, че е петък 13ти, ами е и Разпети Петък Ако не дръго, поне е почивен ден
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                X