Хич не ми пука на шмайзера.Живея си живота и тва е.Измишльотини.
х2Ни тъ е срам бе Мите, изчерпа темата .....
Нищо де тва си е наше мнение.Нека по-суеверните да кажат какви заклинания правят и пият ли отвара от варени нокти от черен гарван.
Ноктите от черен гарван не помагат. Само светена вода, преварена в казан-да не е по-слаба от 40 градуса, щото боли глава на другия ден. Иначе днес - развинти ми се ръката от писане...
Ден като ден, нямаше никаква промяна (има още 1,30часа до 00,00 може съдбата да ми направи нещо ) .Който не е успял да си извика лошия късмет ще има още две възможности по нататък през годината .
е на мен ми се обади гада (лошия късмет) и за беля шчупих скоросната кутия (капака на дифренциала с ушето на тампона) и сега едни главоболия абе днес не ми е ден
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Аз съм много суеверен и не само на 13-ти в петък,а винаги когато ми мине котка път се кръстя дори и да не е черна то все си е котка.По принцип на всеки петък 13-ти на мен ми върви,но днес от сутринта не ми тръгна много добре,една "шофьорка" ми сече пътя и щях да вляза в нея,но се справих(колко псувни изяде ) и цял ден ми е едно смотано.
Като си втълпява такива суеверия чоек, винаги намира с какво да ги оправдае. Както се тълкуват писанията на Нострадамус :D И писанията в библията Нострадамус нарисувал (по-скоро сина му) една древна кула, от която излизат пламъци, и айде взел че предсказал атентатите от 11.09 На писаря на маите му свършило мястото на камъка, и последната дата от изписания на него календар е 21.12.2012 и решихме че тогава щесвърши света Та, колега, аз като имам котка в къщи и постоянно ми се мота в краката ... Аз трябва да се тикосам от кръстене бе Яка темичка, разсмя ме :D Е, колеги, лоша година се очертава... цели три пъти ще е петък 13-ти ! Господу помолим ся
Е виж сега аз имам котка в къщи от 12 години и тя постоянно ми се вре из краката ама от нея не ме избива на суеверия
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
е на мен ми се обади гада (лошия късмет) и за беля шчупих скоросната кутия (капака на дифренциала с ушето на тампона) и сега едни главоболия абе днес не ми е ден
То се е пукнало на 12-ти, ама ти не си разбрал, и сега си мислиш, че петък 13-ти ти е виновен Сори брат, неприятен момент.
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Къде по-гадни нещя се случиха, без да е петък 13-ти. Чернобил - АЕЦ-а , Фокушима -АЕЦ-а, а цунами-то колко народ изби тогава, а цунамито в Индийския океан 2004, атентатите на 11.09 ... Жалко за хората от кораба, ама колко народ загива всеки ден от катастрофи, без никой да го коментира като световна новина ? Това сега понеже е в петък 13-ти, и видиш ли как злите сили се пробуждат в такива дни ...
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
да ви кажа на 13 ти ми вървеше много не знам за суеверията но за този ден неми влияят за разлика от днес в който ден не ми вървеше научих лоша новина за познат
Коментар