Суеверни ли сте ?Как ви мина деня ? Той още не е свършил де Заобикалях аз днеска заради една църна котка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петък 13ти
Collapse
X
-
Аз съм много суеверен и не само на 13-ти в петък,а винаги когато ми мине котка път се кръстя дори и да не е черна то все си е котка.По принцип на всеки петък 13-ти на мен ми върви,но днес от сутринта не ми тръгна много добре,една "шофьорка" ми сече пътя и щях да вляза в нея,но се справих(колко псувни изяде ) и цял ден ми е едно смотано.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
emzo написа:popara801 написа:Хич не ми пука на шмайзера.Живея си живота и тва е.Измишльотини.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Re: Петък 13ти
emzo написа:Суеверни ли сте ?Как ви мина деня ? Той още не е свършил де Заобикалях аз днеска заради една църна котка.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Не съм суеверен и не мисля за такива неща. Петък 13-и е ден като останалите с една малка разлика...... В по-ново време ясно се откроява датата 13 октомври 1307 година, когато по нареждане на френския крал Филип IV и папа Климент V биват арестувани Жак дьо Моле, Великият Магистър на Ордена на тамплиерите, и хиляди рицари от ордена. Подложени на ужасни изтезания, те направили самопризнания по обвиненията в ерес, содомия и всякакви други престъпления. Стотици били изгорени на клада, други били екзекутирани по-късно. От този ден нататък петък, 13-и е смятан за лош и нещастен ден от последователите на тамплиерите.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
nedialk00
-
Какво е това петък 13-ти?Когато нещо ти е на карък според мен няма изобщо значение датата. Когато нещо куца, то си куца без да се съобразява с датата.Какво ви дреме, че е петък 13-ти, ако всички други дни са ви скапани и обратното?!?!?!Налейте си по едно и да не ви дреме.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Какво е това петък 13-ти?Когато нещо ти е на карък според мен няма изобщо значение датата. Когато нещо куца, то си куца без да се съобразява с датата.Какво ви дреме, че е петък 13-ти, ако всички други дни са ви скапани и обратното?!?!?!Налейте си по едно и да не ви дреме.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ми ден като ден беше за мен . Даже не отчетох че е петък и 13 ами на обед взех та изкарах Стилото от гаража да подиша чист въздух, че не беше изкарвано от миналата година . Ми запали си от първия път ,ходих тук там из града че имах един багаж да си взема ,навих десетина километра и пак го прибрах в гаража та до първа пролет. Тъй че нищо фатално няма да е петък и да е 13 число. :D :D :D
Коментар
-
ivailo rachev написа:Аз съм много суеверен и не само на 13-ти в петък,а винаги когато ми мине котка път се кръстя дори и да не е черна то все си е котка.По принцип на всеки петък 13-ти на мен ми върви,но днес от сутринта не ми тръгна много добре,една "шофьорка" ми сече пътя и щях да вляза в нея,но се справих(колко псувни изяде ) и цял ден ми е едно смотано.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар