Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петък 13ти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес от суеверие изпих нечетен брой биронки
    Ползвайте мигачи!
    Sometimes I feel like screaming

Коментар

EasternAlien написа:
      Днес от суеверие изпих нечетен брой биронки
      Ще ударя една домашна сливова преди лягане, че имам ходене до гарата по късна доба
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

popara801 написа:
        emzo написа:
        popara801 написа:
        Хич не ми пука на шмайзера.Живея си живота и тва е.Измишльотини.
        х2Ни тъ е срам бе Мите, изчерпа темата .....
        Нищо де тва си е наше мнение.Нека по-суеверните да кажат какви заклинания правят и пият ли отвара от варени нокти от черен гарван.
        Ноктите от черен гарван не помагат. Само светена вода, преварена в казан-да не е по-слаба от 40 градуса, щото боли глава на другия ден. Иначе днес - развинти ми се ръката от писане...
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Ден като ден, нямаше никаква промяна (има още 1,30часа до 00,00 може съдбата да ми направи нещо ) .Който не е успял да си извика лошия късмет ще има още две възможности по нататък през годината .

Коментар

е на мен ми се обади гада (лошия късмет) и за беля шчупих скоросната кутия (капака на дифренциала с ушето на тампона) и сега едни главоболия абе днес не ми е ден
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
              ivailo rachev написа:
              Аз съм много суеверен и не само на 13-ти в петък,а винаги когато ми мине котка път се кръстя дори и да не е черна то все си е котка.По принцип на всеки петък 13-ти на мен ми върви,но днес от сутринта не ми тръгна много добре,една "шофьорка" ми сече пътя и щях да вляза в нея,но се справих(колко псувни изяде ) и цял ден ми е едно смотано.
              Като си втълпява такива суеверия чоек, винаги намира с какво да ги оправдае. Както се тълкуват писанията на Нострадамус :D И писанията в библията Нострадамус нарисувал (по-скоро сина му) една древна кула, от която излизат пламъци, и айде взел че предсказал атентатите от 11.09 На писаря на маите му свършило мястото на камъка, и последната дата от изписания на него календар е 21.12.2012 и решихме че тогава щесвърши света Та, колега, аз като имам котка в къщи и постоянно ми се мота в краката ... Аз трябва да се тикосам от кръстене бе Яка темичка, разсмя ме :D Е, колеги, лоша година се очертава... цели три пъти ще е петък 13-ти ! Господу помолим ся
              Е виж сега аз имам котка в къщи от 12 години и тя постоянно ми се вре из краката ама от нея не ме избива на суеверия
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

todorshalev написа:
                е на мен ми се обади гада (лошия късмет) и за беля шчупих скоросната кутия (капака на дифренциала с ушето на тампона) и сега едни главоболия абе днес не ми е ден
                То се е пукнало на 12-ти, ама ти не си разбрал, и сега си мислиш, че петък 13-ти ти е виновен Сори брат, неприятен момент.
                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

http://www.btv.bg/news/katastrofi-in...Круизен кораб заседна край Италия, трима души загинаха на Петък 13ти
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Къде по-гадни нещя се случиха, без да е петък 13-ти. Чернобил - АЕЦ-а , Фокушима -АЕЦ-а, а цунами-то колко народ изби тогава, а цунамито в Индийския океан 2004, атентатите на 11.09 ... Жалко за хората от кораба, ама колко народ загива всеки ден от катастрофи, без никой да го коментира като световна новина ? Това сега понеже е в петък 13-ти, и видиш ли как злите сили се пробуждат в такива дни ...

Коментар

Прекалената случайност не е случайна.

Коментар

fihi написа:
                        Когато нещо куца, то си куца без да се съобразява с датата.

Коментар

Хаха, големия майтап е че тази година рожденния ми ден не стига, че е петък 13ти, ами е и Разпети Петък Ако не дръго, поне е почивен ден
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

13 ти

да ви кажа на 13 ти ми вървеше много не знам за суеверията но за този ден неми влияят за разлика от днес в който ден не ми вървеше научих лоша новина за познат
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Петък 13ти

На 13 - ти петък са родени синът ми и племенницата ми ....има ли нужда от комънт ?
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

И аз съм роден на Петък 13 през далечната 1972 година в един студен януарски ден!!!Но през петък 13 ми върви и то много!!!

Коментар

Working...
                                X