Днес от суеверие изпих нечетен брой биронки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петък 13ти
Collapse
X
-
popara801 написа:emzo написа:popara801 написа:Хич не ми пука на шмайзера.Живея си живота и тва е.Измишльотини.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
е на мен ми се обади гада (лошия късмет) и за беля шчупих скоросната кутия (капака на дифренциала с ушето на тампона) и сега едни главоболия абе днес не ми е денШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:ivailo rachev написа:Аз съм много суеверен и не само на 13-ти в петък,а винаги когато ми мине котка път се кръстя дори и да не е черна то все си е котка.По принцип на всеки петък 13-ти на мен ми върви,но днес от сутринта не ми тръгна много добре,една "шофьорка" ми сече пътя и щях да вляза в нея,но се справих(колко псувни изяде ) и цял ден ми е едно смотано.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
todorshalev написа:е на мен ми се обади гада (лошия късмет) и за беля шчупих скоросната кутия (капака на дифренциала с ушето на тампона) и сега едни главоболия абе днес не ми е денОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
http://www.btv.bg/news/katastrofi-in...Круизен кораб заседна край Италия, трима души загинаха на Петък 13тиF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Къде по-гадни нещя се случиха, без да е петък 13-ти. Чернобил - АЕЦ-а , Фокушима -АЕЦ-а, а цунами-то колко народ изби тогава, а цунамито в Индийския океан 2004, атентатите на 11.09 ... Жалко за хората от кораба, ама колко народ загива всеки ден от катастрофи, без никой да го коментира като световна новина ? Това сега понеже е в петък 13-ти, и видиш ли как злите сили се пробуждат в такива дни ...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар