Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да бъдеш Премиер на Република България...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nedialk00 написа:
    абе каква гавра, та то семейстовото на това дете беше по-весело от бате бойко бе :D бойко и пак бойко, неспечелили следващите избори и да управялва аз емигрирам, тъкмо ще съм завършил, изобщо неспечелили пак той, свършено е с България пък който гласува за турците и за комунистите нека изгние тука като куче
    Емигрирай бе, нямаме нужда от боклуци тук!
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
    Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

кой е боклук ? ти уж си адвокат така като гледам ? това нещо да ти говори :D :D мога да си те осъдя за обида образцово

Коментар

Ще си платя глобата. И бакшиш ще дам, не ме мисли.За човек, за когото няма светини, друго определение нямам, съжалявам.
        Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

П.С. Нали знаете през къде ми е за предупреждения и наказания .
          Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

каква светиня, неразбираш ли, че на родителите не им пука за детето им ? а преекспонирането на случая от червените доносници е прекалено

Коментар

nedialk00 написа:
              каква светиня, неразбираш ли, че на родителите не им пука за детето им ? а преекспонирането на случая от червените доносници е прекалено
              Не мисля, че си прав.Просто е минало достатъчно време от загубата им. За няколко месеца са си изплакали и сълзи, и мъка, и всичко.... останало им е само огорчение от безсилието на властите, на които плащат данъци, да им помогнат.И накрая баш властника се гаври с тях, че трябвало да му се извиняват.Сигурно щото им опази детето... Айде да не коментираме повече този случай, че говорите откровени глупости!

Коментар

НЕРАЗБИРАМ (една дума). Въпреки че си казах мнението за теб и подобните ти, пожелавам ти никога да не си на мястото на майката и да не разбираш за какво ти говоря ...
                Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Working...
                X