Ами надявай се когато следващия път някой друг спечели нечестно, щото е ’кадърен’ - пак да са твоите хора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да бъдеш Премиер на Република България...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:nai7, щом не можеш да схванеш, че това, да си пробваш милиционерския хумор и да назидаваш родителите на убито дете, е НЕДОПУСТИМО, лоша работа.
Коментар
-
nedialk00
абе каква гавра, та то семейстовото на това дете беше по-весело от бате бойко бе :D бойко и пак бойко, неспечелили следващите избори и да управялва аз емигрирам, тъкмо ще съм завършил, изобщо неспечелили пак той, свършено е с България пък който гласува за турците и за комунистите нека изгние тука като куче
Коментар
-
Вчера гледах "Факторът Кошлуков". Сега какъв е, що е, не ми се коментира, но ми направи впечатление следното нещо, казано от Кошлуков: "ББ се изказа като полицай, а не като политик. Каза нещо вярно, НЕ лъжа. И въпреки че е истина, изказването му беше не на място, обидно и т.н. и т. После се извини. Преди години Костов също каза нещо - само че грешно и с възможност за лоши последици за хората, за които се отнася това изказване. Думите на Костов (така обожествяван от някои, б.а.) бяха: "Ами ако са виновни?" Ставаше дума за нашите медици, арестувани в Либия. Е, може ли да се сравнява гафа на ББ и гафа на Костов? Костов дори и не направи опит да се извини. Интересното е, че сега се вдигна врява до небесата за една пържола (така и трябва да бъде според мен), а тогава всичко беше замазано и едва ли не на никой не му направи впечатление. Политиката е мръсно нещо, всички сме го чували. В момента опонентите на ББ са толкова жалки и безсилни, че се чудят от къде да си изсмучат някоя дискредитираща историйка за ББ. Това има и добра страна - ще накара ББ малко да се замисля преди да каже нещо.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
nedialk00
аз също съм на мнение, че медиците ни бяха виновни, ако искате ме обвинявайте толкова много българи работеха в либия, включително и дядо ми е работел преди там, как пък тия убавци ей така ги обвиниха за какви гафове говорим, ако гаф е когато наричаш нещо с истинското му име окей и какво ги защитават тия ненормалници от перник, както казах семейстовото на въпросното момиче, беше по весело от премиера, въпреки че аз не видях борисов да е весел или нещо такова, просто излиза като мъж и казва кое как е, а не да шикалкави като станишевци, царе, и смешните им министри който за 8 години направиха куп бели
Коментар
-
koolio написа:Стига със Станишев и Доган, коментирайте гаврата с майката на убитото дете! Това е гавра със святи неща!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
koolio написа:Стига със Станишев и Доган, коментирайте гаврата с майката на убитото дете! Това е гавра със святи неща!
Коментар
-
Само дето не ми стана ясно, защо едно убийство от битов характер, се превърна отново в новинарска сензация, а разкриването му в политически успех. Вместо да се занимава с решаване на икономическите проблеми в страната, ББ отново намери начин да се изтъкне пред народа, ито с неуместни шеги Ако ще семейството на убитото дете, банкет да вдига, никой няма моралното право да се пдиграва по този начин и то публично с паметта на жертвата. Това е цинично !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
sok1 написа:Думите на Костов (така обожествяван от някои, б.а.) бяха: "Ами ако са виновни?" Ставаше дума за нашите медици, арестувани в Либия. Е, може ли да се сравнява гафа на ББ и гафа на Костов?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар