Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да бъдеш Премиер на Република България...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами надявай се когато следващия път някой друг спечели нечестно, щото е ’кадърен’ - пак да са твоите хора.

Коментар

ls1 написа:
      Ами надявай се когато следващия път някой друг спечели нечестно, щото е ’кадърен’ - пак да са твоите хора.
      А дано пак той да спечели,ще се радвам и напия по случай победата.Б.Б е пич ще трябва като Уго Чавес да е до живот премиер.

Коментар

Не ми се вярва ББ да иска да се размени с Чавес ама...щом феновете му го пожелават, кой съм аз да споря.

Коментар

koolio написа:
          Стига със Станишев и Доган, коментирайте гаврата с майката на убитото дете! Това е гавра със святи неща!
          Каква гавра,кой се е гаврил със нея че нещо не мога да схвана за какво става дума.

Коментар

nai7, щом не можеш да схванеш, че това, да си пробваш милиционерския хумор и да назидаваш родителите на убито дете, е НЕДОПУСТИМО, лоша работа.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
              nai7, щом не можеш да схванеш, че това, да си пробваш милиционерския хумор и да назидаваш родителите на убито дете, е НЕДОПУСТИМО, лоша работа.
              Кое му е хумора,че е казал да се награди кучето и водача или начина по който го е казал.Това ли е проблема,че аз ако съм,аз лично ще му ги взема,затова че е намерило детето ми.Ти знаеш ли колко родители даже не успяват да ги видят повече.Ама то е така,че някой се хващат за най-малкото.

Коментар

абе каква гавра, та то семейстовото на това дете беше по-весело от бате бойко бе :D бойко и пак бойко, неспечелили следващите избори и да управялва аз емигрирам, тъкмо ще съм завършил, изобщо неспечелили пак той, свършено е с България пък който гласува за турците и за комунистите нека изгние тука като куче

Коментар

Вчера гледах "Факторът Кошлуков". Сега какъв е, що е, не ми се коментира, но ми направи впечатление следното нещо, казано от Кошлуков: "ББ се изказа като полицай, а не като политик. Каза нещо вярно, НЕ лъжа. И въпреки че е истина, изказването му беше не на място, обидно и т.н. и т. После се извини. Преди години Костов също каза нещо - само че грешно и с възможност за лоши последици за хората, за които се отнася това изказване. Думите на Костов (така обожествяван от някои, б.а.) бяха: "Ами ако са виновни?" Ставаше дума за нашите медици, арестувани в Либия. Е, може ли да се сравнява гафа на ББ и гафа на Костов? Костов дори и не направи опит да се извини. Интересното е, че сега се вдигна врява до небесата за една пържола (така и трябва да бъде според мен), а тогава всичко беше замазано и едва ли не на никой не му направи впечатление. Политиката е мръсно нещо, всички сме го чували. В момента опонентите на ББ са толкова жалки и безсилни, че се чудят от къде да си изсмучат някоя дискредитираща историйка за ББ. Това има и добра страна - ще накара ББ малко да се замисля преди да каже нещо.
                  Stop giving directions, just say "Follow me."
                  Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                  Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

аз също съм на мнение, че медиците ни бяха виновни, ако искате ме обвинявайте толкова много българи работеха в либия, включително и дядо ми е работел преди там, как пък тия убавци ей така ги обвиниха за какви гафове говорим, ако гаф е когато наричаш нещо с истинското му име окей и какво ги защитават тия ненормалници от перник, както казах семейстовото на въпросното момиче, беше по весело от премиера, въпреки че аз не видях борисов да е весел или нещо такова, просто излиза като мъж и казва кое как е, а не да шикалкави като станишевци, царе, и смешните им министри който за 8 години направиха куп бели

Коментар

koolio написа:
                      Стига със Станишев и Доган, коментирайте гаврата с майката на убитото дете! Това е гавра със святи неща!
                      святи неща - говорим по принцип...ама ако се окаже замесена в цялата работа сестрата на убитата - за кви родители говорим, за какви неща и кой ще трябва да се извинява след това???
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

koolio написа:
                        Аз не видях никаква тъга на лицето на майката или на сестрата, когато излъчиха интервюто с тях след намирането на убитото момиче. Странно, поне за мен. Не знам за каква гавра говорим в случая. Да, не беше съвсем на място изказването на Бойко Борисов, но нямаше нищо невярно в думите му. Кучето наистина си заслужава награда.

Коментар

Повечето от вас ви уважавам като колеги от форума. Но с тези изказвания не изпъквате ли повече от премиера ни? Бойко Борисов може да не говори като предишните премиери, но работи. Вие какво искате ? Ако е само да Ви лъжат , ми хубаво ама не серете навсякъде.

Коментар

Само дето не ми стана ясно, защо едно убийство от битов характер, се превърна отново в новинарска сензация, а разкриването му в политически успех. Вместо да се занимава с решаване на икономическите проблеми в страната, ББ отново намери начин да се изтъкне пред народа, ито с неуместни шеги Ако ще семейството на убитото дете, банкет да вдига, никой няма моралното право да се пдиграва по този начин и то публично с паметта на жертвата. Това е цинично !
                            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

До феновете на ББ: За всяка власт най-лесно е да бъдат обвинени близките на жертвата. Такава "работа" и "активност" като това правителство с наблягане на PR, а реално с повече грешни или поне неточни решения - пази Боже.
                              FIAT Punto ІІ 2001 1,2 8V 60 ph; Renault Megane 2009 1,9 dCI 130 ph

Коментар

sok1 написа:
                                Думите на Костов (така обожествяван от някои, б.а.) бяха: "Ами ако са виновни?" Ставаше дума за нашите медици, арестувани в Либия. Е, може ли да се сравнява гафа на ББ и гафа на Костов?
                                И какъв гаф е това?АМО АКО НАИСТИНА СА БИЛИ ВИНОВНИ?!Към момента на изказването се знаеше много малко за това кой какво и как е направил в Либия. Радвам се за хората, че се отърваха, но думите на Костов са казани точно на място. Не може да оправдаваме някой априори, само защото е българин.Ами Боевски? Виновен ли е или не? Ами ако е виновен? А?Същото е.Ами онзи шофьор на ТИР, дето е в затвора в Иран. Той виновен ли е? Ами ако е виновен? Ами ако не е виновен?Нямаме достатъчно информация, за да преценим какво и що. От Костов се очакваше да ги защитава, без да знае дали са виновни или не.Бойко що не защитава Гълъбин Боевски сега, а? Щото и той си е казал "Ами ако е виновен?"

Коментар

Working...
                                X