damianoff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да бъдеш Премиер на Република България...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nedialk00
ще си позволя да ви представя и мнението на проф.д.ист.н Трендафил Митев, който ми е преподавател в УНСС, което пордкпреям категорично с две ръце, мнение което всеки, който не е лайк на тема история, и е реалист човек, би подкрепил ДЕСТРУКТИВНАТА РОЛЯ НА ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ФАМИЛИЯ В ПРАКТИКАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЦЕСЕдин от белезите на утвърждаващата се демократична политическа система в България през 90-те години на ХХ век е възраждането на явлението
Коментар
-
nai7 написа:Абе аз други работи чувам за Гърция ама айде да не влизам във спорове че има много разбирачи тука.Та значи щом има два отворени сервиза работата е сериозна,ще я бъде тая Гърция . Ами че и тук където живея наскоро отвориха едно малко хранително магазинче,явно отиваме към светлина в тунела.Имам познат който наскоро се върна от Мадрид често отскача до там,момчето е със доста мангизи в банковата сметка,от продажба на доста апартаменти.Та вика пича апартаменти във Мадрид дето са били по 200+++ евро сега са под 100+++Много ясно че ще има хора по магазините,гладни и голи да ходят.
Коментар
-
Immortal написа:nai7 написа:Абе аз други работи чувам за Гърция ама айде да не влизам във спорове че има много разбирачи тука.Та значи щом има два отворени сервиза работата е сериозна,ще я бъде тая Гърция . Ами че и тук където живея наскоро отвориха едно малко хранително магазинче,явно отиваме към светлина в тунела.Имам познат който наскоро се върна от Мадрид често отскача до там,момчето е със доста мангизи в банковата сметка,от продажба на доста апартаменти.Та вика пича апартаменти във Мадрид дето са били по 200+++ евро сега са под 100+++Много ясно че ще има хора по магазините,гладни и голи да ходят.
Коментар
-
Абе аз едно знам. Колкото и да не ми се ще да призная на народа почна да му светва пред очите при царя. Нямам идея дали се папаше каквото е спестил Костов, но определено тогава много народ му потръгнаха нещата дотам, че почнаха масово да се вземат заеми за апартаменти, коли и какво ли не. Не казвам че това е било умно, но нещата дотолкова вървяха добре че всички мислеха че все ще е така вече.
Коментар
-
Темата не беше ли: "Да бъдеш Премиер на Република България...",Моето мнение е ,че тоя цървул трЕбва да си седи У Банкя и да си сади картофите.Проблема е ,че ни го избраха за премиер.Имаше една приказка ,че ако от изборите зависише нещо ,отдавна щяха да са отменени.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
nnikin_n написа:Темата не беше ли: "Да бъдеш Премиер на Република България...",Моето мнение е ,че тоя цървул трЕбва да си седи У Банкя и да си сади картофите.Проблема е ,че ни го избраха за премиер.Имаше една приказка ,че ако от изборите зависише нещо ,отдавна щяха да са отменени.
Коментар
-
nedialk00
коцев написа:Абе цървул, цървъл ама сложи в джоба си трандафорите Станишев, Доган и сие.....
Коментар
-
ls1 написа:Аз избори не видях, не знам вие къде ги видяхте. Видяхме нещо, но не беше избори.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар