Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да бъдеш Премиер на Република България...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

damianoff написа:
    Immortal написа:
    Airfan написа:
    Аз още по-прясна от Германия мога да ти дам - нафтата е 1.49, дънките (Есприт, Зара, Риплей) са по 60 ... евро, разбира се. По магазините не можеш да се обърнеш от хора, които купуват и купуват. Заведенията са пълни денем и нощем.
    И в "фалиралата" Гърция е същата работа. В магазините е толкова пълно, че си помислих че раздават нещо без пари.А иначе кафенетата са си пълни, с кафе по 3-5 евро... много много не им пука на византийците, че държавата им фалира.Иначе от лятото насам в квартала на сестра ми са отворили 2 сервиза за монтаж на АГУ... ще се научат
    Подкрепям мнението ти за Гърция - бях в Атина за 15 дни (за Коледа 2011) и бих казал, че навсякъде беше препълнено! - и в магазините, и в заведенията! И са взели и 13-та заплата! Пожелавам такава криза за всеки българин
    Щото тука магазините и заведенията бяха празни.По час чакане да влезнеш в паркинга на мола и толкова да излезнеш.Само в Гърция бяха пълни,абе айде стига със тая насрана Гърция дето цяла европа им дава мангизи.Да ги ш..... и гадните византийци.

Коментар

ще си позволя да ви представя и мнението на проф.д.ист.н Трендафил Митев, който ми е преподавател в УНСС, което пордкпреям категорично с две ръце, мнение което всеки, който не е лайк на тема история, и е реалист човек, би подкрепил ДЕСТРУКТИВНАТА РОЛЯ НА ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ФАМИЛИЯ В ПРАКТИКАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЦЕСЕдин от белезите на утвърждаващата се демократична политическа система в България през 90-те години на ХХ век е възраждането на явлението

Коментар

Трима гърци си пият узото:- Лошо - казва първият, - хубавите години май свършиха...- Да - съгласява се вторият, - ше трябва да се работи по-яко...- Така е - потвърждава третият. - Горките немци...

Коментар

nai7 написа:
          Абе аз други работи чувам за Гърция ама айде да не влизам във спорове че има много разбирачи тука.Та значи щом има два отворени сервиза работата е сериозна,ще я бъде тая Гърция . Ами че и тук където живея наскоро отвориха едно малко хранително магазинче,явно отиваме към светлина в тунела.Имам познат който наскоро се върна от Мадрид често отскача до там,момчето е със доста мангизи в банковата сметка,от продажба на доста апартаменти.Та вика пича апартаменти във Мадрид дето са били по 200+++ евро сега са под 100+++Много ясно че ще има хора по магазините,гладни и голи да ходят.
          Ти може да чуваш, пък аз ги виждам.И това за сервизите изобщо не си го разбрал, ама никак!И двата сервиза са за монтиране на АГУ (газови уредби), нещо, което преди 2-3 години гърците не знаеха, че съществува и гледаха като космически кораб АГУ-то на Дедрата. Явно бензин от 1.75 евро и на тях почва да им идва нанагорно.Това имах предвид, а не че икономиката им тръгва. Тя никак не е спирала, да ти кажа. Всичко това с милиардите е игра, да вземат колкото се може повече и да не върнат нищо. Византийски хитринки, само дето ние им ги знаем от едни 1300 години, докато Ханс не е чувал за тях

Коментар

Immortal написа:
            nai7 написа:
            Абе аз други работи чувам за Гърция ама айде да не влизам във спорове че има много разбирачи тука.Та значи щом има два отворени сервиза работата е сериозна,ще я бъде тая Гърция . Ами че и тук където живея наскоро отвориха едно малко хранително магазинче,явно отиваме към светлина в тунела.Имам познат който наскоро се върна от Мадрид често отскача до там,момчето е със доста мангизи в банковата сметка,от продажба на доста апартаменти.Та вика пича апартаменти във Мадрид дето са били по 200+++ евро сега са под 100+++Много ясно че ще има хора по магазините,гладни и голи да ходят.
            Ти може да чуваш, пък аз ги виждам.И това за сервизите изобщо не си го разбрал, ама никак!И двата сервиза са за монтиране на АГУ (газови уредби), нещо, което преди 2-3 години гърците не знаеха, че съществува и гледаха като космически кораб АГУ-то на Дедрата. Явно бензин от 1.75 евро и на тях почва да им идва нанагорно.Това имах предвид, а не че икономиката им тръгва. Тя никак не е спирала, да ти кажа. Всичко това с милиардите е игра, да вземат колкото се може повече и да не върнат нищо. Византийски хитринки, само дето ние им ги знаем от едни 1300 години, докато Ханс не е чувал за тях
            Мммм да и това трябва да звучи гордо.Не само ти си ходил там,батко ми живее там от 1993 г.Дават на Гърците за сметка на нас,ще дадем на мръсните елини,ама чакай да видим кой ще духне супата,аааааааааа да България я да ги поорежем малко че да има за онези ти ми мързеливи гърци.

Коментар

Абе аз едно знам. Колкото и да не ми се ще да призная на народа почна да му светва пред очите при царя. Нямам идея дали се папаше каквото е спестил Костов, но определено тогава много народ му потръгнаха нещата дотам, че почнаха масово да се вземат заеми за апартаменти, коли и какво ли не. Не казвам че това е било умно, но нещата дотолкова вървяха добре че всички мислеха че все ще е така вече.

Коментар

А като не бяхме ние в ЕС, за сметка на кой им даваха?

Коментар

Темата не беше ли: "Да бъдеш Премиер на Република България...",Моето мнение е ,че тоя цървул трЕбва да си седи У Банкя и да си сади картофите.Проблема е ,че ни го избраха за премиер.Имаше една приказка ,че ако от изборите зависише нещо ,отдавна щяха да са отменени.
                  Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

nnikin_n написа:
                    Темата не беше ли: "Да бъдеш Премиер на Република България...",Моето мнение е ,че тоя цървул трЕбва да си седи У Банкя и да си сади картофите.Проблема е ,че ни го избраха за премиер.Имаше една приказка ,че ако от изборите зависише нещо ,отдавна щяха да са отменени.
                    Да си вземаме тогава цървулите СерГей,Сокола и дедо и ще цъфнем и ще вържем.Искаш да кажеш че Б.Б сам се избра хахахахахаха по голяма глупост не бях чел рано сутринта ми стана весело.Аз мога да ти кажа че 90% от моите познати гласуваха за него и аз също,и пак ще гласувам за него на следващите и на по следващите.А ти си избирай ко щеш и 5 цървула от твойте.

Коментар

Абе цървул, цървъл ама сложи в джоба си трандафорите Станишев, Доган и сие.....
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз избори не видях, не знам вие къде ги видяхте. Видяхме нещо, но не беше избори.

Коментар

Няма и да видиш. :D :D :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                            Абе цървул, цървъл ама сложи в джоба си трандафорите Станишев, Доган и сие.....
                            +1

Коментар

ls1 написа:
                              Аз избори не видях, не знам вие къде ги видяхте. Видяхме нещо, но не беше избори.
                              Явно си ги проспал,преди три години не ги ли видя пак?Онези мизерници БСП,ДПС и НДСВ толкова бяха некадърни че не можаха и изборите да си купят.Или и тогава беше нечестно.Ако сте забравили ДПС въведе купуването на гласове на мода у нашата мила родина.

Коментар

Стига със Станишев и Доган, коментирайте гаврата с майката на убитото дете! Това е гавра със святи неща!
                                Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                                Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Working...
                                X