Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да бъдеш Премиер на Република България...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Не забравяйте ,че преди Костов имаше три месеца временно правителство и именно то свали долара и доста други неща . Костов пое на готово много неща .
    Те децата не ги помнят тез работи.

Коментар

@sok1 - разходи се малко по-назапад от Унгария и виж дали е паднал стандарта И пак ще си говорим.

Коментар

абе аз друго разбрах... че Чочо се самоубил като гръмнал 3 пъти и с него били барети, пък и шефа им... пък като се обадила на сестра си убитата казала, че има замесени полицаи в цялата работа... та там работата е доста миризлива, вие с кучета и пържолки се занимавате...ай четете... http://www.dnevnik.bg/analizi/2012/0...aia_miroslava/
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

jenshen73 написа:
          Lane Staley написа:
          jenshen73 написа:
          bubachko написа:
          , или вече им е писнало като на мен и смятат че няма смисъл да гласуват за когото и да било...
          Щом не си гласувал - нямаш правно на АБСОЛЮТНО никакво мнение по политически теми. Ама абсолютно.
          Глупости!
          Защо да са глупости? Или понеже той е умен - не е отишъл да гласува, както всички умници подобни нему, а когато изборът не му харесва реве - вие си го избрахте, аз не гласувах за него, щото не виждам смисъл. Кое е глупости? Факта, че три-четири милиона българи са вършили нещо друго в дните за избор вместо да си изберат правилният човек? Аз гласувах за Бойко, признавам си. Имам право да го плюя. Който не е гласувал ИЗОБЩО - да се скатава и да си мълчи, както е направил по изборите. Аман от умници.
          Глупости са точно защото е демокрация.Не ти е другарския пионерски съд, на който имат право да критикуват само партийните членове.Ама пусто трудно оставят комунистическите навици
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

nai7 написа:
            Той е боса и ще си говори както си иска,вие си лайте тука колкото си искате.
            Боко май почна да си мисли точно това - ама на мутрата толкова му е акъла...Само, че не е познал!Ние сме Боса - Ние, Народа.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Lane Staley написа:
              На мен вече ми мирише на култ към личността. Бойко по Коледа, Бойко играе мач, Бойко играе шах с момиченце ( и егото му е такова, че се пъне да не загуби от едно дете... Смях! ), после излизат подлизурковците и обясняват какъв е гросмайстор. Че и детенцето бяха накарали да рецитира идиотщини.
              Скоро почина един източен монарх-комунист - там и до природата са го докарали, скоро го чакам и у нас...

Коментар

Първо тези от вас дето изпозват думата кумонисти/кумоняги и други такива определения знаят ли идеята на кумонизма?Второ имам съмнения че доста от колегите пишешти в темата не видели/ усетили голяма част от крайъгълните камъни на БГ прехода- хипер инфрации, зърнени кризи, студентски стачки, бунтове и щурмове и ала бала. Виденов предизвикал хиперинфлация е това е пътя, Костов при него Държавата страдала от ниска събираемост на данъци - ами вземи на една фирма оборотните средстава и чакай да работи и да ти осигурява работни места, при При Станишев само се крадяло, е на Борисов магистралите, кой ги почна, Борисов бил простак, и само се изтъквал като режел ленти, ами ще реже, и след него ще режат ленти. Но пък събераемоста на данъците се повиши, пресича се източването на данъци, между фирмената задлъжнялост е нарасанала - да така е но това е пътя.Ако Борисов управляваше през 96-та Той щеше да предизвика хипер инфлацията. А ако Костов управляваше сега, той щеше да реже лентите.Иначе е грозно това с паржолите и керемидките, но пък хората си го харесват, щото го разбират, и той като бай Тошо е само един човек от народа.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  Първо тези от вас дето изпозват думата кумонисти/кумоняги и други такива определения знаят ли идеята на кумонизма?Второ имам съмнения че доста от колегите пишешти в темата не видели/ усетили голяма част от крайъгълните камъни на БГ прехода- хипер инфрации, зърнени кризи, студентски стачки, бунтове и щурмове и ала бала. Виденов предизвикал хиперинфлация е това е пътя, Костов при него Държавата страдала от ниска събираемост на данъци - ами вземи на една фирма оборотните средстава и чакай да работи и да ти осигурява работни места, при При Станишев само се крадяло, е на Борисов магистралите, кой ги почна, Борисов бил простак, и само се изтъквал като режел ленти, ами ще реже, и след него ще режат ленти. Но пък събераемоста на данъците се повиши, пресича се източването на данъци, между фирмената задлъжнялост е нарасанала - да така е но това е пътя.Ако Борисов управляваше през 96-та Той щеше да предизвика хипер инфлацията. А ако Костов управляваше сега, той щеше да реже лентите.Иначе е грозно това с паржолите и керемидките, но пък хората си го харесват, щото го разбират, и той като бай Тошо е само един човек от народа.
                  Написал си пълни глупости от начало до край, включително и "кумонизъм". Виж комунизъм някои поназнайваме какво е... учили сме научен комунизъм - навремето беше задължително.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Написал си пълни глупости от начало до край, включително и "кумонизъм". Виж комунизъм някои поназнайваме какво е... учили сме научен комунизъм - навремето беше задължително.
                    Прав си, явно съм неграмотен.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

kostov написа:
                      jenshen73 написа:
                      Lane Staley написа:
                      jenshen73 написа:
                      bubachko написа:
                      , или вече им е писнало като на мен и смятат че няма смисъл да гласуват за когото и да било...
                      Щом не си гласувал - нямаш правно на АБСОЛЮТНО никакво мнение по политически теми. Ама абсолютно.
                      Глупости!
                      Защо да са глупости? Или понеже той е умен - не е отишъл да гласува, както всички умници подобни нему, а когато изборът не му харесва реве - вие си го избрахте, аз не гласувах за него, щото не виждам смисъл. Кое е глупости? Факта, че три-четири милиона българи са вършили нещо друго в дните за избор вместо да си изберат правилният човек? Аз гласувах за Бойко, признавам си. Имам право да го плюя. Който не е гласувал ИЗОБЩО - да се скатава и да си мълчи, както е направил по изборите. Аман от умници.
                      Въпреки, че обещах да си мълча още на втора страница, просто не мога да си мълча и да не си кажа, че това е една от репликите, които приемам наистина като ЛИЧНА обида! Нека поясня за ВСИЧКИ, които мислят по този начин. Аз не смятам, че с изборите и предоставените кандидати нещо може да се промени. Дидо го писа преди няколко поста. С ръка на сърцето - Аз не мога да участвам по някакъв начин в този фарс, колкото и да съм недоволен никога няма да отида да гласувам като зомби, защото трябва. Изключително малоумно е мнението, и мисълта, че една бюлетина се приравнява на билет за рейса - ако го нямаш не може да се возиш и после да не можеш да негодуваш. Писнало ми е да ме наричат овца, защото имам различно мнение, но някой не го разбира. Господа и дами, в същия този дух на цитатите по-горе, аз смятам, че за тези лайна вие сте много по-виновни от хората като мен които не гласуват, защото последните поне 15 години никой не гласува за промяна, а се гласува масово за по-малкото зло - прегледайте всички тук (и не само) теми от деня след изборите. Зло като избираш, зло идва, а така работата не се променя. Вие сте много повече овче стадо, защото чинно ходите и пак, и пак, и пак и все едни и същи мутри си избирате, само дето имената на партиите и коалициите си менят... Знаете си го, не е луд тоя който яде баницата. И като за финал - за сведение на недоволните от моето мнение - ще гласувам когато мисля, че има за кого, както гласувах на президентските избори. Гласувах за Витков, защото ми е симпатичен, защото не исках моя глас пак да замине зян, а не защото смятам че някой ще ме оправи като дойде на власт. Бачкам си, гледам си жената и детето и ми е през оная работа какво става около мен, честно - искренно се забавлявам с положението и фарса който се разиграва. Засега ми е добре тук, ако стане непоносимо ще хващам и гората ако трябва.

Коментар

колеги, Вервайте ми , ако костов беше спечелил втори мандат, то грешката си е до някъде негова, че не спечели, сдс подцениха царя и мислеха, че ще спечелят, а той искаше просто да стане президент тогава, е ако го бяха направили президент, щяха да спечелят отново, и Вервайте ми , лентите щяха да са срязани отдавна

Коментар

S_BANKOV написа:
                          kiro_of_the_day написа:
                          Прав си, явно съм неграмотен.
                          Абе не вярвам да си, но все пак - кУмОнизъм, пишеШТи, хипер инфрации??? Завеял си се някъде.

Коментар

Ако бяхте предприемчиви и работехте толкова, колкото философствате, България щеше да е рай за живеете
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Пържолките са най-малкият проблем, това може да мине за обикновена изцепка.Но да кажеш, че майка, която е загубила детето си, трябва да се извинява на МВР - това е мерзост! Това показва, че си загубил всичко човешко в себе си, за да трупаш политически дивиденти от майчина мъка! Ако бяхме нормално общество, този щеше да бъде изгонен с камъни.
                              Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                              Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Immortal написа:
                                jenshen73 написа:
                                bubachko написа:
                                ... или вече им е писнало като на мен и смятат че няма смисъл да гласуват за когото и да било...
                                Щом не си гласувал - нямаш право на АБСОЛЮТНО никакво мнение по политически теми. Ама абсолютно.
                                Отказът от гласуване също е вид гласуване, Стельо.Разликата между това да идеш до урната и да пуснеш празна бюлетина и това да идеш за гъби по време на изборите е, че в единия случай си оползотворил времето си пълноценно, а в другия си го загубил.Ето ти пример - на последните избори, на балотажа, трябваше да избирам между наркобоса и самозабравил се гербер Лечков, който превърна Сливен в най-лошия град в България и пенсионирания генерал хардлайнер от БСП, навремето разследван от военна прокуратура за присвоявания в големи размери от поделенията, на които е бил командир. Кой да избера?!?!? Избрах да си седя у нас. Ти би ли гласувал и за кой?!?
                                На моя избор - 12 години + още 4 или мутрата - гласувах за мутрата - той сам щеше да се издъни и да си замине и да си имаме нови избори с по-достойни кандидати. Но такива, като теб, които са разсъждавали по подобен начин - са били за гъби. За това настоящият педерас, доказан гей и ултра-хипер корумпиран комунист се пребоядиса отивайки в ГЕРБ и пак ще ни управлява. Ако не умре от преяждане, удар или гузна съвест - още 4 години ще е той. Варна си харесваме ясно мазохизма на траповете по улиците и двете "пътностроителни" ламборгинита.
                                Airfan написа:
                                @sok1 - разходи се малко по-назапад от Унгария и виж дали е паднал стандарта И пак ще си говорим.
                                Прясна информация от Испания - потреблението е силно занижено, хората си стискат кинтите и не харчат за щяло и нещяло. Заплатите и заплащанията са паднали и има доста сериозна безработица. По-на запад ли е от Унгария? М?
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X