коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да бъдеш Премиер на Република България...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
абе аз друго разбрах... че Чочо се самоубил като гръмнал 3 пъти и с него били барети, пък и шефа им... пък като се обадила на сестра си убитата казала, че има замесени полицаи в цялата работа... та там работата е доста миризлива, вие с кучета и пържолки се занимавате...ай четете... http://www.dnevnik.bg/analizi/2012/0...aia_miroslava/Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
jenshen73 написа:Lane Staley написа:jenshen73 написа:bubachko написа:, или вече им е писнало като на мен и смятат че няма смисъл да гласуват за когото и да било...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
nai7 написа:Той е боса и ще си говори както си иска,вие си лайте тука колкото си искате.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Lane Staley написа:На мен вече ми мирише на култ към личността. Бойко по Коледа, Бойко играе мач, Бойко играе шах с момиченце ( и егото му е такова, че се пъне да не загуби от едно дете... Смях! ), после излизат подлизурковците и обясняват какъв е гросмайстор. Че и детенцето бяха накарали да рецитира идиотщини.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Първо тези от вас дето изпозват думата кумонисти/кумоняги и други такива определения знаят ли идеята на кумонизма?Второ имам съмнения че доста от колегите пишешти в темата не видели/ усетили голяма част от крайъгълните камъни на БГ прехода- хипер инфрации, зърнени кризи, студентски стачки, бунтове и щурмове и ала бала. Виденов предизвикал хиперинфлация е това е пътя, Костов при него Държавата страдала от ниска събираемост на данъци - ами вземи на една фирма оборотните средстава и чакай да работи и да ти осигурява работни места, при При Станишев само се крадяло, е на Борисов магистралите, кой ги почна, Борисов бил простак, и само се изтъквал като режел ленти, ами ще реже, и след него ще режат ленти. Но пък събераемоста на данъците се повиши, пресича се източването на данъци, между фирмената задлъжнялост е нарасанала - да така е но това е пътя.Ако Борисов управляваше през 96-та Той щеше да предизвика хипер инфлацията. А ако Костов управляваше сега, той щеше да реже лентите.Иначе е грозно това с паржолите и керемидките, но пък хората си го харесват, щото го разбират, и той като бай Тошо е само един човек от народа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Първо тези от вас дето изпозват думата кумонисти/кумоняги и други такива определения знаят ли идеята на кумонизма?Второ имам съмнения че доста от колегите пишешти в темата не видели/ усетили голяма част от крайъгълните камъни на БГ прехода- хипер инфрации, зърнени кризи, студентски стачки, бунтове и щурмове и ала бала. Виденов предизвикал хиперинфлация е това е пътя, Костов при него Държавата страдала от ниска събираемост на данъци - ами вземи на една фирма оборотните средстава и чакай да работи и да ти осигурява работни места, при При Станишев само се крадяло, е на Борисов магистралите, кой ги почна, Борисов бил простак, и само се изтъквал като режел ленти, ами ще реже, и след него ще режат ленти. Но пък събераемоста на данъците се повиши, пресича се източването на данъци, между фирмената задлъжнялост е нарасанала - да така е но това е пътя.Ако Борисов управляваше през 96-та Той щеше да предизвика хипер инфлацията. А ако Костов управляваше сега, той щеше да реже лентите.Иначе е грозно това с паржолите и керемидките, но пък хората си го харесват, щото го разбират, и той като бай Тошо е само един човек от народа.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Написал си пълни глупости от начало до край, включително и "кумонизъм". Виж комунизъм някои поназнайваме какво е... учили сме научен комунизъм - навремето беше задължително.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
bubachko
kostov написа:jenshen73 написа:Lane Staley написа:jenshen73 написа:bubachko написа:, или вече им е писнало като на мен и смятат че няма смисъл да гласуват за когото и да било...
Коментар
-
nedialk00
колеги, Вервайте ми , ако костов беше спечелил втори мандат, то грешката си е до някъде негова, че не спечели, сдс подцениха царя и мислеха, че ще спечелят, а той искаше просто да стане президент тогава, е ако го бяха направили президент, щяха да спечелят отново, и Вервайте ми , лентите щяха да са срязани отдавна
Коментар
-
Orcinus
S_BANKOV написа:kiro_of_the_day написа:Написал си пълни глупости от начало до край, включително и "кумонизъм". Виж комунизъм някои поназнайваме какво е... учили сме научен комунизъм - навремето беше задължително.
Коментар
-
Пържолките са най-малкият проблем, това може да мине за обикновена изцепка.Но да кажеш, че майка, която е загубила детето си, трябва да се извинява на МВР - това е мерзост! Това показва, че си загубил всичко човешко в себе си, за да трупаш политически дивиденти от майчина мъка! Ако бяхме нормално общество, този щеше да бъде изгонен с камъни.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Immortal написа:jenshen73 написа:bubachko написа:... или вече им е писнало като на мен и смятат че няма смисъл да гласуват за когото и да било...Airfan написа:@sok1 - разходи се малко по-назапад от Унгария и виж дали е паднал стандарта И пак ще си говорим.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар