batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да бъдеш Премиер на Република България...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
jenshen73 написа:Lane Staley написа:jenshen73 написа:bubachko написа:, или вече им е писнало като на мен и смятат че няма смисъл да гласуват за когото и да било...PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Голям спор ,голяма работа за едни казани думи.А хронологията да бъдат казани тия думи никой не счете за нужно да напише. Вчера сутринта по БТВ беше интервюто с психолога на МВР и никой не обърна внимание на казаното от него . Какво каза той? Ясно и категорично заяви че предния ден преди да се самоубие Чочо цял ден са копали с техника там където ги е завел престъпника но не са открили къде е заровено тялото. Чак на другия ден с помоща на кучето е открито мястото и изровено тялото. Та какво толкова е казал Бойко та подразни комунягите ? Казал е да се дадат пържоли на кучето че бързо е открило трупа. И се вдигна тупурдия до небесата .Какво каза още Бойко ,ама противниците му мълчат като шарани. А той поиска полицаите които са допуснали Чочо да се самоубие да бъдат наказани най строго за мърляво изпълнение на задълженията си . Да бъдат благодарни че оня както е взел пистолета не ги е избил всичките вътре. Но за тия думи казани от Бойко всички мълчите .Бойко ще спечели и следващите избори и пас голямо мнозинство , а прехваления Иван Костов ако не се съюзи с някоя ракета носител ще си остане с неговите 1-2 процента извън парламента.Народа колкото и да е прост все пак може да направи разлика кой е по добър. И на последните няколко избори си каза думата .Човек греши когато се стреми .Не съм го измислил аз а много по умни хора от нас. Да тук там допуска грешки ,но те са нищожни в сравнение с хъса с който работи .
Коментар
-
infineon написа:batproho написа:infineon написа:Темата се превърна в спор за политика. Проблема е че българския народ в по голямата му част чака да дойде някой да го "оправи".Който и да дойде ще е същото.И при костов, и при царя, и при станишев и при борисов в началото народа ги избира с много ентусиазъм и с очаквания, и като минат половината мандат почваме да мрънкаме защо това защо онова, колко е лош тоя. Минават 4 години и се появява следващия герой.Стига го плюхте тоя борисов, просто няма кой да го смени, може да си е прост ама поне ми се струва че не краде толкова много като предишните.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:infineon написа:batproho написа:infineon написа:Темата се превърна в спор за политика. Проблема е че българския народ в по голямата му част чака да дойде някой да го "оправи".Който и да дойде ще е същото.И при костов, и при царя, и при станишев и при борисов в началото народа ги избира с много ентусиазъм и с очаквания, и като минат половината мандат почваме да мрънкаме защо това защо онова, колко е лош тоя. Минават 4 години и се появява следващия герой.Стига го плюхте тоя борисов, просто няма кой да го смени, може да си е прост ама поне ми се струва че не краде толкова много като предишните.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Еле ,защитаваме го Бойко ама си е виновен . Не мога да се начудя как е допуснал като министър председател такива менте съдии да свирят мач в Турция. Да идва Костов. http://www.dnevnik.bg/sport/2012/01/...ch_na/?ref=rss
Коментар
-
коцев написа:Я дай источника за тези 20% по малко защото преди няколко дни самия Красимир Стефанов заяви че със 600 милиона лева са влезнали в хазната над плануваното от данъци за миналата година .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
nedialk00
незнам защо комунистическата върхушка толкова добре ви манипулира, но е факт, че успя да съсипе иван костов в общественото мнение. единственият достоен министър прецедател през прехода, подкрепям управлението на борисов, всъщност втоторо нормално управление след костов, което се стреми да вкара държавата в релсите, а за костов е така, незнам дали ще успее да влезе в следващият парламент, но лично аз имам голям респект към него пред пропагандата на ДС и промиването на мозъците на българските граждани, който много лесно се поддават на манипулация в чакане на поредния месия, всеки е безпомощен
Коментар
-
jenshen73 написа:bubachko написа:... или вече им е писнало като на мен и смятат че няма смисъл да гласуват за когото и да било...
Коментар
-
Ето накратко постиженията на Костовhttp://alexanderherzdorf.blog.bg/pol...-kostov.860715 No comment, дето се казва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар