Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да бъдеш Премиер на Република България...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batproho написа:
    infineon написа:
    Темата се превърна в спор за политика. Проблема е че българския народ в по голямата му част чака да дойде някой да го "оправи".Който и да дойде ще е същото.И при костов, и при царя, и при станишев и при борисов в началото народа ги избира с много ентусиазъм и с очаквания, и като минат половината мандат почваме да мрънкаме защо това защо онова, колко е лош тоя. Минават 4 години и се появява следващия герой.Стига го плюхте тоя борисов, просто няма кой да го смени, може да си е прост ама поне ми се струва че не краде толкова много като предишните.
    Сигурен ли си в това си твърдение колега?
    Понеже не вярвам на нашите медии, просто гледам факта че при станишев спряха еврофондовете заради корупция а сега ги пуснаха. Явно според европейците сега по малко се краде.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

jenshen73 написа:
      Lane Staley написа:
      jenshen73 написа:
      bubachko написа:
      , или вече им е писнало като на мен и смятат че няма смисъл да гласуват за когото и да било...
      Щом не си гласувал - нямаш правно на АБСОЛЮТНО никакво мнение по политически теми. Ама абсолютно.
      Глупости!
      Защо да са глупости? Или понеже той е умен - не е отишъл да гласува, както всички умници подобни нему, а когато изборът не му харесва реве - вие си го избрахте, аз не гласувах за него, щото не виждам смисъл. Кое е глупости? Факта, че три-четири милиона българи са вършили нещо друго в дните за избор вместо да си изберат правилният човек? Аз гласувах за Бойко, признавам си. Имам право да го плюя. Който не е гласувал ИЗОБЩО - да се скатава и да си мълчи, както е направил по изборите. Аман от умници.
      PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
      Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Голям спор ,голяма работа за едни казани думи.А хронологията да бъдат казани тия думи никой не счете за нужно да напише. Вчера сутринта по БТВ беше интервюто с психолога на МВР и никой не обърна внимание на казаното от него . Какво каза той? Ясно и категорично заяви че предния ден преди да се самоубие Чочо цял ден са копали с техника там където ги е завел престъпника но не са открили къде е заровено тялото. Чак на другия ден с помоща на кучето е открито мястото и изровено тялото. Та какво толкова е казал Бойко та подразни комунягите ? Казал е да се дадат пържоли на кучето че бързо е открило трупа. И се вдигна тупурдия до небесата .Какво каза още Бойко ,ама противниците му мълчат като шарани. А той поиска полицаите които са допуснали Чочо да се самоубие да бъдат наказани най строго за мърляво изпълнение на задълженията си . Да бъдат благодарни че оня както е взел пистолета не ги е избил всичките вътре. Но за тия думи казани от Бойко всички мълчите .Бойко ще спечели и следващите избори и пас голямо мнозинство , а прехваления Иван Костов ако не се съюзи с някоя ракета носител ще си остане с неговите 1-2 процента извън парламента.Народа колкото и да е прост все пак може да направи разлика кой е по добър. И на последните няколко избори си каза думата .Човек греши когато се стреми .Не съм го измислил аз а много по умни хора от нас. Да тук там допуска грешки ,но те са нищожни в сравнение с хъса с който работи .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

infineon написа:
          batproho написа:
          infineon написа:
          Темата се превърна в спор за политика. Проблема е че българския народ в по голямата му част чака да дойде някой да го "оправи".Който и да дойде ще е същото.И при костов, и при царя, и при станишев и при борисов в началото народа ги избира с много ентусиазъм и с очаквания, и като минат половината мандат почваме да мрънкаме защо това защо онова, колко е лош тоя. Минават 4 години и се появява следващия герой.Стига го плюхте тоя борисов, просто няма кой да го смени, може да си е прост ама поне ми се струва че не краде толкова много като предишните.
          Понеже не вярвам на нашите медии, просто гледам факта че при станишев спряха еврофондовете заради корупция а сега ги пуснаха. Явно според европейците сега по малко се краде.
          Защо тогава при сегашен значително по-висок БВП има над 20% по-малки данъчни постъпления, при повишени данъчни ставки?
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Не се караде по- малко, краде се по-качествено и европейците и ние простите ора не виждаме и вярваме че не се краде
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Я дай источника за тези 20% по малко защото преди няколко дни самия Красимир Стефанов заяви че със 600 милиона лева са влезнали в хазната над плануваното от данъци за миналата година .

Коментар

batproho написа:
                infineon написа:
                batproho написа:
                infineon написа:
                Защо тогава при сегашен значително по-висок БВП има над 20% по-малки данъчни постъпления, при повишени данъчни ставки?
                ъъъ... това от някоя клюкарска агенция Кака Сийка ли е? Щото не е много вярно, да не кажа хич.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Еле ,защитаваме го Бойко ама си е виновен . Не мога да се начудя как е допуснал като министър председател такива менте съдии да свирят мач в Турция. Да идва Костов. http://www.dnevnik.bg/sport/2012/01/...ch_na/?ref=rss

Коментар

коцев написа:
                    Я дай источника за тези 20% по малко защото преди няколко дни самия Красимир Стефанов заяви че със 600 милиона лева са влезнали в хазната над плануваното от данъци за миналата година .
                    Констатацията за данните е на база от данните на НСИ за последните няколко години, относно 600-те милиона са на база по-малко планувано (ниска събираемост) и по-високият за 2011г. БВП.
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

незнам защо комунистическата върхушка толкова добре ви манипулира, но е факт, че успя да съсипе иван костов в общественото мнение. единственият достоен министър прецедател през прехода, подкрепям управлението на борисов, всъщност втоторо нормално управление след костов, което се стреми да вкара държавата в релсите, а за костов е така, незнам дали ще успее да влезе в следващият парламент, но лично аз имам голям респект към него пред пропагандата на ДС и промиването на мозъците на българските граждани, който много лесно се поддават на манипулация в чакане на поредния месия, всеки е безпомощен

Коментар

Значи 600 милиона повече от 2010 година . Коментара по нататък е излишен. :D :D :D

Коментар

jenshen73 написа:
                          bubachko написа:
                          ... или вече им е писнало като на мен и смятат че няма смисъл да гласуват за когото и да било...
                          Щом не си гласувал - нямаш право на АБСОЛЮТНО никакво мнение по политически теми. Ама абсолютно.
                          Отказът от гласуване също е вид гласуване, Стельо.Разликата между това да идеш до урната и да пуснеш празна бюлетина и това да идеш за гъби по време на изборите е, че в единия случай си оползотворил времето си пълноценно, а в другия си го загубил.Ето ти пример - на последните избори, на балотажа, трябваше да избирам между наркобоса и самозабравил се гербер Лечков, който превърна Сливен в най-лошия град в България и пенсионирания генерал хардлайнер от БСП, навремето разследван от военна прокуратура за присвоявания в големи размери от поделенията, на които е бил командир. Кой да избера?!?!? Избрах да си седя у нас. Ти би ли гласувал и за кой?!?

Коментар

Ето накратко постиженията на Костовhttp://alexanderherzdorf.blog.bg/pol...-kostov.860715 No comment, дето се казва.
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Чакйте, изборите са далече ! Какви са тези прредизборни агитации
                              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Не забравяйте ,че преди Костов имаше три месеца временно правителство и именно то свали долара и доста други неща . Костов пое на готово много неща .

Коментар

Working...
                                X