Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да бъдеш Премиер на Република България...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

white_shark написа:
    Airfan написа:
    Този човек е пълен простак. Казах!
    Абсолютно подкрепям
    И аз!И не виждам как оправданието за простащината може да е "Ама те предишните..." Това е любимото да ГЕРБ и явно хората го приемат, защото като деца всички сме казвали "Ама тои и ... направи така" Но това казано от зрял човек е смешно и жалко.Просто не мога да повярвам, че толкова хора го намират за нормално. ’баси мамата в каква държава живея На мен вече ми мирише на култ към личността. Бойко по Коледа, Бойко играе мач, Бойко играе шах с момиченце ( и егото му е такова, че се пъне да не загуби от едно дете... Смях! ), после излизат подлизурковците и обясняват какъв е гросмайстор. Че и детенцето бяха накарали да рецитира идиотщини. Примерите са толкова много, че просто не ми се пише. Имам чуството, че участваме в пиеса на абсурда. Като гледам тук какво става обаче ме побиват тръпки. Явно няма да е пиеса, а сериал.П.С. Чуство за хумор?
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

http://vbox7.com/play:e9644961 7 дни от живота на премиера в 60 сек.
      SKODA 105L '78
      PUNTO 1.2 MPI ELX '94
      FIAT 126p '89
      TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
      GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

damianoff написа:
        nai7 написа:
        damianoff написа:
        Ами това за пържолките няма нищо лошо, но имаше ли нужда, да го казва в ефир? Трябваше ли цяла България да разбере, че той благородно разпорежда да се нахрани кучето?!
        Що бе какво лошо има да се даде на кучето и водача награда,нещо лошо ли има във това?Видяхме другите,че убиха две сестри и години наред не можаха да намерят кой ги е убил.Че объркани ли проби нямаше,че вадене на тела ли нямаше.А какво да ги прави министрите да ги целува ли?Баси и хората дето сте,ти знаеш ли колко струва и колко търпение е нужно да се обучи такова куче,аз съм бил граничар и водач на куче и знам за какви кучета става дума.Защо да не се награди.Какво толкова станало бе. Той е боса и ще си говори както си иска,вие си лайте тука колкото си искате.
        Колега, я пак внимателно прочети какво съм написал! А последното написано изречение от теб оставям без коментар...
        Хич даже не ме вълнува дали ще го коментираш или не.Бат Бойко е пич и това е,искаш или не той е премиер.Аз много добре прочетох какво си написал,и проблема е че да се вземат пържоли ама да не се казва във ефир.Това ли ти е проблем,защо го е казал по телевизията,или че трябва да се даде на кучето и водача му?Виждам че си във САЩ там за разкрити престъпления ги награждават полицаите и К-9 също.

Коментар

Бойко това, Бойко онова, за всичко ни е виновен Бойко. Стандартът на живот бил паднал в БГ, ами и в EU, и в целия свят падна. Пак Бойко виновен, то си е ясно. Сега някои ще скочат, че видиш ли "там" може да са зле, ама е 1000 пъти по-добре от БГ. Ами то винаги си е било по-добре. Тама хората това "по-добре" го строят от 100 години, а ние от 20. Но да се върнем в БГ. Като не се строи нищо - ей ги, само крадат. Като се строи нещо - строят, зада могат да крадат. Бойко бил прост. ОК, не е светило в ПРОТОКОЛА или във финния изсказ. В това няма спор. И какво от това? Бил казвал постоянно Аз, Аз, Аз. До сега всички казваха НИЕ, ТЕ, НЯКОИ. С една дума НИКОЙ! Никой не в иновен. Не е лесно да застанеш зад собственото си АЗ. Бойко го е казвал много пъти - че каквото и да стане, ТОЙ е отговорен и ТОЙ носи отговорнастта. Отговорността, от която всички, без изключение, до този момент избягваха като дявол от тамян (сори за клишето). Да не говорим пък за Костов. Този човек имаше уникалния шанс да се нареди рамо до рамо до великите българи в нашата история. Костов инаправи не малко, но както се казва властта не прощава на никой - имено заради явната, нагла, безочлива и дебелокожа корупция по неговото време хората гласуваха за Симеон. Може би хората са забравили за прочутата фондация на Е. Костова. Но то това е идеята - времето лекува всичко. Поне в БГ е така
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Иво, ти пък много обобщаваш . Става дума за съвсем конкретна случка - изключително гнусно престъпление с фатален изход. При такова престъпление властта просто трябва да наведе глава, а не да поучава или да се шегува дебелашки. Предполагам, че така правят в цивилизованите държави.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

sok1 написа:
              Бойко това, Бойко онова, за всичко ни е виновен Бойко. Стандартът на живот бил паднал в БГ, ами и в EU, и в целия свят падна. Пак Бойко виновен, то си е ясно. Сега някои ще скочат, че видиш ли "там" може да са зле, ама е 1000 пъти по-добре от БГ. Ами то винаги си е било по-добре. Тама хората това "по-добре" го строят от 100 години, а ние от 20. Но да се върнем в БГ. Като не се строи нищо - ей ги, само крадат. Като се строи нещо - строят, зада могат да крадат. Бойко бил прост. ОК, не е светило в ПРОТОКОЛА или във финния изсказ. В това няма спор. И какво от това? Бил казвал постоянно Аз, Аз, Аз. До сега всички казваха НИЕ, ТЕ, НЯКОИ. С една дума НИКОЙ! Никой не в иновен. Не е лесно да застанеш зад собственото си АЗ. Бойко го е казвал много пъти - че каквото и да стане, ТОЙ е отговорен и ТОЙ носи отговорнастта. Отговорността, от която всички, без изключение, до този момент избягваха като дявол от тамян (сори за клишето). Да не говорим пък за Костов. Този човек имаше уникалния шанс да се нареди рамо до рамо до великите българи в нашата история. Костов инаправи не малко, но както се казва властта не прощава на никой - имено заради явната, нагла, безочлива и дебелокожа корупция по неговото време хората гласуваха за Симеон. Може би хората са забравили за прочутата фондация на Е. Костова. Но то това е идеята - времето лекува всичко. Поне в БГ е така
              Те много неща са забравили колега.Така им е по добре.

Коментар

snake написа:
                Иво, ти пък много обобщаваш . Става дума за съвсем конкретна случка - изключително гнусно престъпление с фатален изход. При такова престъпление властта просто трябва да наведе глава, а не да поучава или да се шегува дебелашки. Предполагам, че така правят в цивилизованите държави.
                Че никой не се шегува той си казва истината,вместо да се захванете със това че бързо се разкри убийството а не като много други да отиде във небитието,вие се хванахте за три пържоли.Няма шанс,няма.

Коментар

Темата се превърна в спор за политика. Проблема е че българския народ в по голямата му част чака да дойде някой да го "оправи".Който и да дойде ще е същото.И при костов, и при царя, и при станишев и при борисов в началото народа ги избира с много ентусиазъм и с очаквания, и като минат половината мандат почваме да мрънкаме защо това защо онова, колко е лош тоя. Минават 4 години и се появява следващия герой.Стига го плюхте тоя борисов, просто няма кой да го смени, може да си е прост ама поне ми се струва че не краде толкова много като предишните.
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Такава шега може да си направи, ако нямаше убийство, при това на дете.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Кой, колко е крал се вижда постфактум Темата дали да не се слее с другата за гн.ББ?

Коментар

bubachko написа:
                        ... или вече им е писнало като на мен и смятат че няма смисъл да гласуват за когото и да било...
                        Щом не си гласувал - нямаш право на АБСОЛЮТНО никакво мнение по политически теми. Ама абсолютно.
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

infineon написа:
                          Темата се превърна в спор за политика. Проблема е че българския народ в по голямата му част чака да дойде някой да го "оправи".Който и да дойде ще е същото.И при костов, и при царя, и при станишев и при борисов в началото народа ги избира с много ентусиазъм и с очаквания, и като минат половината мандат почваме да мрънкаме защо това защо онова, колко е лош тоя. Минават 4 години и се появява следващия герой.Стига го плюхте тоя борисов, просто няма кой да го смени, може да си е прост ама поне ми се струва че не краде толкова много като предишните.
                          Сигурен ли си в това си твърдение колега?
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

http://www.btv.bg/news/bulgaria/stor..._parjolki.html
                            Stop giving directions, just say "Follow me."
                            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

jenshen73 написа:
                              bubachko написа:
                              , или вече им е писнало като на мен и смятат че няма смисъл да гласуват за когото и да било...
                              Щом не си гласувал - нямаш правно на АБСОЛЮТНО никакво мнение по политически теми. Ама абсолютно.
                              Глупости!
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                                jenshen73 написа:
                                bubachko написа:
                                , или вече им е писнало като на мен и смятат че няма смисъл да гласуват за когото и да било...
                                Щом не си гласувал - нямаш правно на АБСОЛЮТНО никакво мнение по политически теми. Ама абсолютно.
                                Глупости!
                                Защо да са глупости? Или понеже той е умен - не е отишъл да гласува, както всички умници подобни нему, а когато изборът не му харесва реве - вие си го избрахте, аз не гласувах за него, щото не виждам смисъл. Кое е глупости? Факта, че три-четири милиона българи са вършили нещо друго в дните за избор вместо да си изберат правилният човек? Аз гласувах за Бойко, признавам си. Имам право да го плюя. Който не е гласувал ИЗОБЩО - да се скатава и да си мълчи, както е направил по изборите. Аман от умници.
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X