Не знам що скочихте срещу моето мнение - като не ви харесва, пропуснете го. dikanio: Какво общо имат пържолите за кучето с родителите? Кучето си е свършило работата, защо да не ми пратят пържоли? Трябва да убият кучето в съпричастност към трагедията на роднините ли?И другите държавни глави, като спазват ПРОТОКОЛА, ходят без шапки-идиотки, носят скъпи костюми, четат и приказват каквото други са им написали, носят 2 тона грим и са зализани по протокол, те сигурно не се тресяха от скандали или скандалите там са приемливи, щото се държат по протокол - това ли искате да кажете? Значи сексът с непълнолетна е приемлив, щото другарят Берлускони е по протокол, а краденето на писалки също, щото другарят Клаус си я сви пред всички камери, но това е приемливо, щото другарят Клаус е по протокол. На мен Борисов ми харесва, харесва ми поведението му, харесва ми това, че не вири нос и не се държи като паднал от Марс и да, това че не спазва прословутия протокол, ми харесва. Мисля, че няма нищо по неприятно от това да се изтупа някой политик, който да приказва научени наизуст фрази, щото така е по протокол и да не се изложи, да се прави на голямата работа по протокол, пък ако се наложи да каже нещо без някой да му подсказва да се изложи като кифла и две изречения да не може да върже, щото не е по протокол и го е страх да не стане за смях. Хората, които се страхуват да не станат за смях, не става за нищо друго, освен да пазят тоалетната да не избяга.И на последно място - хич не ми пука как моето изказване влияе на вашето мнение за мен. Мен не ме е страх да стана за смях за някои хора, напротив, радвам се, че не съм по протокол и имам свое мнение, което е уважавано и оценено от тези, от които аз искам. Благодаря за вниманието.П.П. Ся се сещам, че май премиера на Великобритания хич не беше по протокол като похарчи само около 1000 паунда за няколко нощувки, докато другите държавни глави, по протокол профукаха за същите нощувки 20-30 пъти повече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да бъдеш Премиер на Република България...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nedialk00
бойко алтернатива няма, всъщност освен че има алтернатива, тя е на светлинни години от него и се казва Иван Костов, но простият български народ неможе да го проумее, и той си е бита карта отдавна за съжаление ако няма да е костов, предпочитам борисов пред всеки друг, просто няма кой друг да го замени
Коментар
-
nedialk00 написа:бойко алтернатива няма, всъщност освен че има алтернатива, тя е на светлинни години от него и се казва Иван Костов, но простият български народ неможе да го проумее, и той си е бита карта отдавна за съжаление ако няма да е костов, предпочитам борисов пред всеки друг, просто няма кой друг да го замени
Коментар
-
Изказването за кучетата въобще не прозвуча добре,но има нещо друго Б.Борисов казва на глас това което наистина мисли и това което и останалитеси го мислят,но се притесняват да го кажат пред цяла България.На мен не ми пука как е облечен,дали се е обръснал и какъв е бил преди това (нима ние българите не се гордеем със спортистите си и срам ли ни е от пожарникарите ни)ВАЖНОТО Е ДА СЕ ВЪРШИ НЯКАКВА РАБОТА,а досега еднинствено той го прави или поне се опитва (докато всички се опитват да му пречат)
Коментар
-
Като стана дума за родителите на убитото момиче, си спомням изказванията им, че нищо не знаят, че никой не им се обаждал и други изрази.Сега какво се оказа? Дъщеря им се е обадила, че е отвлечена, а после полицията виновна.А като видях поведението на родителите и го сравних с това на родителите на сестрите Белнейски, разлика от тук до Луната! Една сълза не пророниха тия, което за мен означава, че още от първия ден са знаели каква е истината!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
bubachko написа:Че е прост - прост е, ама поне да се държи на ниво да му се незнае...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
bubachko
(да не се приема като заяждане)ele написа:...харесва ми поведението му, харесва ми това, че не вири нос и не се държи като паднал от Марс...
Коментар
-
bubachko написа:аз повече няма да пиша, че ми стана гнусна тая тема много отдавна и сега просто си бачкам, грижа си се за семейството, и искренно се забавлявам със ситуацията, Него и поддръжниците му...
Коментар
-
Re: Да бъдеш Премиер на Република България...
snake написа:damianoff написа:Какво ви е мнението за следните изказвания:"Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата да купи на кучето три-четири телешки пържолки. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача" (във връзка с убийството на Мирослава от Перник)http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Да бъдеш Премиер на Република България...
infineon написа:snake написа:damianoff написа:Какво ви е мнението за следните изказвания:"Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата да купи на кучето три-четири телешки пържолки. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача" (във връзка с убийството на Мирослава от Перник)
Коментар
-
Неговата пиперливост си е чиста простотия ,а дали при него или при друг магистралите пак щяхме да имаме .Но разликата е че той е избрал такива фирми че ем да има сметка ем да почне да печели от ремонти още след 1 вата зима .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
popara801 написа:Ами малко е пиперлив премиерът ни,но да направи магистрала Тракия изцяло,пък тогава го сменяйте със Станишев примерно.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:popara801 написа:Ами малко е пиперлив премиерът ни,но да направи магистрала Тракия изцяло,пък тогава го сменяйте със Станишев примерно.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар