Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да бъдеш Премиер на Република България...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да бъдеш Премиер на Република България...

Здравейте колеги,не знам дали само аз се дразня от факта, как нашия премиер се държи пред камерите и въобще! Сморед мен не може един премиер да си вади от джоба шапка "капутка" , предполагам и на друите около него им е студено, ама ... И аз не обичам да се бръсна, ама не съм и публична личност!!!Какво ви е мнението за следните изказвания:"Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата да купи на кучето три-четири телешки пържолки. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача" (във връзка с убийството на Мирослава от Перник)"Археолозите да работят с ватенки и печки, Павлова да им държи чадър"и т.н. и т.н.....
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

То да беше само това...

Коментар

Какъвто народа, такъв и премиера!

Коментар

вчерашното му изказване наистина си е просташко, ама го подкрепям иначе.. който е запознат добре със случая с пернишката измет и той би го подкрепял..

Коментар

Immortal написа:
          Какъвто народа, такъв и премиера!
          +1
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Мен пък ме кефи - няма нищо лошо в това да има чувство за хумор. По добре ли ще е, ако върви все едно е глътнал чадър и мери всяка приказка да не би да каже нещо грешно и не на място???
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
              Мен пък ме кефи - няма нищо лошо в това да има чувство за хумор. По добре ли ще е, ако върви все едно е глътнал чадър и мери всяка приказка да не би да каже нещо грешно и не на място???
              +1. Предните като говориха по-друг начин, невиждам някаква разлика.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Ма те щото предните малко глупости наговориха... Всичките са един дол дренки. Български дол. Някои бяха леко испанско-германско-български, други пък украинско-еврейско-български, трети малко анадолско-български... най-често - червеноармейско-съветско-български... ама всички имат нещо общо с ДС... Гласувай, народе! Победата на ДС ще е 99.9%. Който и да изберем.

Коментар

ele написа:
                  Душа, има нещо което му се вика ПРОТОКОЛ, и той е цяла институция в управлението на Р БЪлгария. Целта му е да не допуска Хората представящи Р България да се появават с ШАПКИ и да говорят за паржолки и кошарки щото освен по българските телевизии ги дават и по истински телевизии като СНН и Евро нюс, поне още 15 с подобен рейтинг. Не мисля че е редно архиологическа находка да бъде класифицирана като "кошарка" при условие че Архелозите я определят като НЕКРОПОЛ. В Атина метрото което се строеше с невероятни темпове заради олимпииските игри които се проведоха там, беше спирано и прекроявано като проект поне 15 пъти /познавах един от архитектите/ защото намираха камъни и находки разни, коита се изседваха и превръщаха в забележителности, а ние заради някаква кошара тип некропол ще спираме магистралата. Относно кучето и случая не искам изобщо да коментирам.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ele написа:
                    Сигурно и на близките на момичето им е смешно. Разбирам да се шегува при убийството на някоя мутра, но когато жертвата е невинен човек, меко казано не е уместно. ele, в стремежа си винаги да си контра и срещу общото мнение, тоя път направо се оля
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ele написа:
                      Ele, че какво чувство за хумор намираш в оняденшното му изказване за археолозите, да си взимат керемидките и да се изпаряват до 2 месеца... Че и нарежда с един тон, ве едно му е бащиния. Нещо май не ви кефи комунизма, а се кефите на тоя мухльо, който действа като злите комуняги, които заляли античния град под яз. Георги Димитров (днешна Копринка) или разкопките под ЦУМ в София, като са им дали само няколко дни да опишат каквото могат, защото Партията има да гони срокове и е над всичко?! Браво бе... Поклон на такива хора. С такова мислене и такива изказвания сме тръгнали с бодра крачка по стъпките на корейците на другаря Ким Честно, приемам че имаш различно мнение и е приятно да се водят спорове с теб, но с такива изказвания ще е малко, ако просто кажа, че ми падаш в очите...Относно цялостното му поведение - както писаха по-горе за държавните хора има протокол, който трябва да се спазва. На никой няма да му навреди чуството за хумор, но когато се самозабравиш и сам започнеш да си вярваш става нелепо. На мен лично ми е обидно когато го слушам как говори и как се държи напоследък. Защо подяволите има СЕМ, които могат да спрат песен в която се пее за наркотици и за п-ки, а няма кой да му каже на г-н премиера "Господин премиер, опомнете се, цял свят ни гледа..."? Че е прост - прост е, ама поне да се държи на ниво да му се незнае...

Коментар

Една жена има в форума и тя ако не харесваше Б.Борисов щях да се изненадам (все пак нали е любимец на нежната част от населението). Вярно е че и предните ни управници не са били стока, ама такъв циник и простак не сме имали. Не знам първите седем години ли му се губят, но за мен грам възпитание не е получил от родителите си. Лошото е че такова гъзолизство от страна на медии и прочие е недопустимо в една нормална държава.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Re: Да бъдеш Премиер на Република България...

damianoff написа:
                          Какво ви е мнението за следните изказвания:"Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата да купи на кучето три-четири телешки пържолки. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача" (във връзка с убийството на Мирослава от Перник)
                          Изключително гнусно!
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Immortal написа:
                            Ма те щото предните малко глупости наговориха...
                            Малко глупости наговориха и много направиха!А какво крадене паднаааааа! А колко ДДС измами хванаха, зад които стояха "наши момчета" и колко държавни поръчки лапнаха и нищо не направиха, като мангала от Лом, дето прибра 870 000 за ремонт на един надлез във Видин и сега нито ремонт, нито пари.Да говори каквото си иска, ама да действа, а не като предишните 20 години, когато всички говореха премерено, а царя дори нищо не казваше когато говорише и като резултат милярди излишъци, а на лице НИЩО! Само с излишъците на Станишев можеше да се построи АЕЦ Белене !
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

batproho написа:
                              Една жена има в форума и тя ако не харесваше Б.Борисов щях да се изненадам (все пак нали е любимец на нежната част от населението). Вярно е че и предните ни управници не са били стока, ама такъв циник и простак не сме имали. Не знам първите седем години ли му се губят, но за мен грам възпитание не е получил от родителите си. Лошото е че такова гъзолизство от страна на медии и прочие е недопустимо в една нормална държава.
                              Е ти кво очакваш от бивш СИКаджия, охранител и спортист?!? Моето мнение е, че демокрацията в България не върви на добре с това управление и това е. Въпреки всичките му успехи по строежа на магистралите (дали?), бих предпочел да ни управлява някой друг. Виждам как и при нас изборът ще стане като този в Русия - или диктатора Путин, или хардлайнерите комунисти. А избирайте!

Коментар

Working...
                              X