Здравейте колеги,не знам дали само аз се дразня от факта, как нашия премиер се държи пред камерите и въобще! Сморед мен не може един премиер да си вади от джоба шапка "капутка" , предполагам и на друите около него им е студено, ама ... И аз не обичам да се бръсна, ама не съм и публична личност!!!Какво ви е мнението за следните изказвания:"Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата да купи на кучето три-четири телешки пържолки. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача" (във връзка с убийството на Мирослава от Перник)"Археолозите да работят с ватенки и печки, Павлова да им държи чадър"и т.н. и т.н.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да бъдеш Премиер на Република България...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bubachko
-
nedialk00
вчерашното му изказване наистина си е просташко, ама го подкрепям иначе.. който е запознат добре със случая с пернишката измет и той би го подкрепял..
Коментар
-
Immortal написа:Какъвто народа, такъв и премиера!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ele написа:Мен пък ме кефи - няма нищо лошо в това да има чувство за хумор. По добре ли ще е, ако върви все едно е глътнал чадър и мери всяка приказка да не би да каже нещо грешно и не на място???Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Ма те щото предните малко глупости наговориха... Всичките са един дол дренки. Български дол. Някои бяха леко испанско-германско-български, други пък украинско-еврейско-български, трети малко анадолско-български... най-често - червеноармейско-съветско-български... ама всички имат нещо общо с ДС... Гласувай, народе! Победата на ДС ще е 99.9%. Който и да изберем.
Коментар
-
ele написа:Мен пък ме кефи - няма нищо лошо в това да има чувство за хумор. По добре ли ще е, ако върви все едно е глътнал чадър и мери всяка приказка да не би да каже нещо грешно и не на място???Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ele написа:Мен пък ме кефи - няма нищо лошо в това да има чувство за хумор. По добре ли ще е, ако върви все едно е глътнал чадър и мери всяка приказка да не би да каже нещо грешно и не на място???
Коментар
-
bubachko
ele написа:Мен пък ме кефи - няма нищо лошо в това да има чувство за хумор. По добре ли ще е, ако върви все едно е глътнал чадър и мери всяка приказка да не би да каже нещо грешно и не на място???
Коментар
-
Една жена има в форума и тя ако не харесваше Б.Борисов щях да се изненадам (все пак нали е любимец на нежната част от населението). Вярно е че и предните ни управници не са били стока, ама такъв циник и простак не сме имали. Не знам първите седем години ли му се губят, но за мен грам възпитание не е получил от родителите си. Лошото е че такова гъзолизство от страна на медии и прочие е недопустимо в една нормална държава.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Да бъдеш Премиер на Република България...
damianoff написа:Какво ви е мнението за следните изказвания:"Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата да купи на кучето три-четири телешки пържолки. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача" (във връзка с убийството на Мирослава от Перник)Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Immortal написа:Ма те щото предните малко глупости наговориха...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
batproho написа:Една жена има в форума и тя ако не харесваше Б.Борисов щях да се изненадам (все пак нали е любимец на нежната част от населението). Вярно е че и предните ни управници не са били стока, ама такъв циник и простак не сме имали. Не знам първите седем години ли му се губят, но за мен грам възпитание не е получил от родителите си. Лошото е че такова гъзолизство от страна на медии и прочие е недопустимо в една нормална държава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар