Ами това за пържолките няма нищо лошо, но имаше ли нужда, да го казва в ефир? Трябваше ли цяла България да разбере, че той благородно разпорежда да се нахрани кучето?! ...И той изобщо не си вири носа, за това казва "АЗ строя магистрали", АЗ това, АЗ онова...А как се чувстват министрите му, като ги пошляпва по бузката в ефир тип "ще ме слушкате,че..." и дори и журналистите им се смеят!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да бъдеш Премиер на Република България...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
popara801 написа:S_BANKOV написа:popara801 написа:Ами малко е пиперлив премиерът ни,но да направи магистрала Тракия изцяло,пък тогава го сменяйте със Станишев примерно.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
И каква е положителната насока че не разбрах?Превърна ли сме се в милиционерска държава и всички чинно козирувате за поздрав на другаря Борисов!!!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
harifg написа:Според мен, изказванията на премиера, наистина не са най-уместните особено в дадените за пример ситуации. Но от друга страна това е първото правителство, което прави някакъв опит за промяна на живота в България, бих казал в положителна насока.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Ама много сте ми странни!В една тема пишете беззаконие било държавата виновна за тва правителството за онова в същото време в друга тема полицейска държава било ,диктатура било немало демокрация.Последно?Или треа си плюем ей така щот сме смешници ?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
harifg написа:Според мен, изказванията на премиера, наистина не са най-уместните особено в дадените за пример ситуации. Но от друга страна това е първото правителство, което прави някакъв опит за промяна на живота в България, бих казал в положителна насока.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
nedialk00
не че нещо, ама тук ми намирисва на стокхолмски синдром.. ако знаете какво е, ми върнете си станишев и доган бе и царя така хубаво ще ви оправят за 800 дни, че ще търсите бойко под дърво и камък, да бяхте гласували за командира, а не за царя през 2001 година и сега нямаше да сте толкова неудовлетворени от начина си на живот !!!
Коментар
-
nedialk00 написа:не че нещо, ама тук ми намирисва на стокхолмски синдром.. ако знаете какво е, ми върнете си станишев и доган бе и царя така хубаво ще ви оправят за 800 дни, че ще търсите бойко под дърво и камък, да бяхте гласували за командира, а не за царя през 2001 година и сега нямаше да сте толкова неудовлетворени от начина си на живот !!!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:nedialk00 написа:не че нещо, ама тук ми намирисва на стокхолмски синдром.. ако знаете какво е, ми върнете си станишев и доган бе и царя така хубаво ще ви оправят за 800 дни, че ще търсите бойко под дърво и камък, да бяхте гласували за командира, а не за царя през 2001 година и сега нямаше да сте толкова неудовлетворени от начина си на живот !!!
Коментар
-
damianoff написа:Ами това за пържолките няма нищо лошо, но имаше ли нужда, да го казва в ефир? Трябваше ли цяла България да разбере, че той благородно разпорежда да се нахрани кучето?! ...И той изобщо не си вири носа, за това казва "АЗ строя магистрали", АЗ това, АЗ онова...А как се чувстват министрите му, като ги пошляпва по бузката в ефир тип "ще ме слушкате,че..." и дори и журналистите им се смеят!
Коментар
-
nai7 написа:damianoff написа:Ами това за пържолките няма нищо лошо, но имаше ли нужда, да го казва в ефир? Трябваше ли цяла България да разбере, че той благородно разпорежда да се нахрани кучето?!SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар