Здравейте, искам да си купя кола от Италия и искам да питам някой има ли представа, плаща ли се някакво мито? Изобщо не съм запознат!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мито от Италия?
Collapse
X
-
кола
Колат трябва да се качи на автовоз 700лв иначе ако там вземеш № е по скъпо щото трябва да и платиш доста пари/ такс застраховки / щото техните № се водят на човека който е карал колата.Брата е в Итарлия и си купи кола от България за 2000лв 2000година Рено Сценик с италянска Газова инжекционтам каза че кола читава по евтино от 1000 евро няма .
Коментар
-
Попринцип в момента карам Фиат Пунто 2000г дизел, но вече искам нещо по бързичко и съм се навил на БМВ 330ХД 5 скорости 184кончета (от 2001 до 2003). Забелязах, че там за около 5 000 евро може да си намеря нещо доста прилично. Най вече искам да си внеса сам, защото ми писна да купувам боклуците от родните ни автокъщи а и километрите там са 90% реални. Благодаря ви за информацията. Вече можем да затворим темата
Коментар
-
lyobg написа:Попринцип в момента карам Фиат Пунто 2000г дизел, но вече искам нещо по бързичко и съм се навил на БМВ 330ХД 5 скорости 184кончета (от 2001 до 2003). Забелязах, че там за около 5 000 евро може да си намеря нещо доста прилично. Най вече искам да си внеса сам, защото ми писна да купувам боклуците от родните ни автокъщи а и километрите там са 90% реални. Благодаря ви за информацията. Вече можем да затворим тематаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:lyobg написа:Попринцип в момента карам Фиат Пунто 2000г дизел, но вече искам нещо по бързичко и съм се навил на БМВ 330ХД 5 скорости 184кончета (от 2001 до 2003). Забелязах, че там за около 5 000 евро може да си намеря нещо доста прилично. Най вече искам да си внеса сам, защото ми писна да купувам боклуците от родните ни автокъщи а и километрите там са 90% реални. Благодаря ви за информацията. Вече можем да затворим темата
Коментар
-
Няма мито.Колата можеш да си я прибереш с автовоз (600лв.) или на ход (вадят се австрииски номера) което ще ти дойде доста по скъпо. Ако си си харесал кола там мога да те свържа с човек от БГ който може да ти я купи и докара - на ЛС"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
"Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара..." - Лъчезар Кoйчев landikar
Коментар
-
кола
Едни познати си взеха мерцедес от германия от автокъща на по 250000кл а иначе е 2004 година Аз за 7годин съм минал над 160000 не може Пнтото Мк1 тук да е 180000 от 1997 например.а в другите страни има специалисти сърби руминци и дъкето са в автокъщите и те се занимават с ткива работи да връщат КМ . поне на доста модели става само с кабел на някой има и начин да се разбере на колко е деиствително .
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:а в другите страни има специалисти сърби руминци и дъкето са в автокъщите и те се занимават с ткива работи да връщат КМ .kluchar написа:поне на доста модели става само с кабел на някой има и начин да се разбере на колко е деиствително ."Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
"Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара..." - Лъчезар Кoйчев landikar
Коментар
-
Както и в други теми съм писал - чисто нов Опел от магазина, български собственик, 4 години, 148 000км. От Опел му предложили щом ще я продава да му върнат 100 000, че така много непродаваема била.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Както и в други теми съм писал - чисто нов Опел от магазина, български собственик, 4 години, 148 000км. От Опел му предложили щом ще я продава да му върнат 100 000, че така много непродаваема била.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар