Значи първо да пиша за Acer понеже имам такъв! Сервизно се обслужват само в София(говорим за лицензиран серзиз,не за някой гараж,който ти дава гаранция от себе си и няма нищо общо с международната) Моят 5738ZG даде проблем след година и 8 месеца...проблема е в хард диска,не нещо,което се случва само при тях,просто съм извадил късата клечка. ОТ сервиза бяха много коректни,взеха го на същия ден,с Интелогистика директно от вкъщи,макар,че живея с градче,в което нямат офис. Пратих го в петък,в понеделник ми се обадиха,че е за смяна на хард диска(диагноза,която сам си бях поставил) попитаха ме дали има ценна информация и казах,че ще го подменят. Днес още нямам информация какво се е случило,но мога да ти кажа какви срокове ми дадоха предварително. Седмица,ако частите са налични...Две седмици,ако часта трябва да се поръча. Нормални срокове,когато ми го върнат мога да кажа впечатления точно колко бързо е станало всичко и как са си свършили работата. Но гледах сайта на сервиза им,имат отлични препоръки. Честно казано аз нямам голямо доверие на гаражните мяйстори,каквито често са сервизните техници на някои по-разпространени марки.Баджанака ми имаше Асус с подобен проблем в харда и му го сервизираха най-близкия голям град. Сега си работи и не се оплаквал,ремонта му трая ако не се лъжа седмица.Но при него харда не е сменен,дали са го направили качествено не знам...Аз имам съмнения,но досега не се е оплаквал,няколко месеца вече,затова предполагам,че са неоснователни.Аз лично също не ти препоръчвам техно-нещо си ,а някоя верига,занимаваща се само с това..Във Велико Търново ВАЛИ са най-голямата такава,аз що годе съм доволен и от Диком. Естествено това не значи да влезеш в някой гараж дето продават компютри и да хванеш най-евтиния за ушите. От консултацията ,която ще получиш при покупката си личи горе долу доколко сериозна е и фирмата.Иначе,ако търсиш сравнително евтино с причлично качество - Acer.ASUS ,бягай от HP.MSI . Ако търсиш марково - Toshiba,Lenovo...Друг е въпроса доколко марковото е гаранция за качество
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми лаптоп
Collapse
X
-
@paralesa: Практика е неработещи дискове в гаранция да се подменят, не подлежат на ремонт дори в сервиза в София . ACER имат и оторизирани сервизи в почти всеки голям град, а официалният е LM Сервиз. Тошиба - гаранцията No matter what Не е за подценяване, сервиза е в София, транспорта - пак Интерлогистика. Lenovo - София, но има и регионални сервизи/офиси. DELL/HP - София + почти всеки град в който има Стемо, ASUS - София, като твърдят, че гаранцията е бърза, предвид сервиза и жълтото минало на фирмата - аз съм имал доста ядове с тях, MSI - скъпите модели си работят добре, евтините - като при всички останали, не знам кой е сервиза, но подозирам, че са TM. По Коледа поръчвах ACER Ultrabook S3 за клиент, машината е на цена 1599лв., дойде и при отварянето (аз скъсах фабричните лепенки на кашона) диска се разхлопа - съответно обратно за София и чакане още 2 дни за нов. Добре, че имах един такъв при мен, купен за друг клиент, очакващ плащане, че бързо-бързо се справих със ситуацията. Убеждавам се, че дори лаптопи от средния и високия клас са "на късмет"...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
pakumba написа:Hp не знам какво не му харесвате, 2 имам и са си пушка, хем са дърти кочини на по 5 години. Сега си взех павилиън г6 и освен, че грее повечко, поне по моите разбирания, грижи няма.Steliyan's Life!
Коментар
-
vital написа:Тия Hp павилион дето загряват освен редовно почистване, нещо може ли да се направи?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
u_bo
Dido_Lyubenov написа:vital написа:Тия Hp павилион дето загряват освен редовно почистване, нещо може ли да се направи?
Коментар
-
u_bo написа:Dido_Lyubenov написа:vital написа:Тия Hp павилион дето загряват освен редовно почистване, нещо може ли да се направи?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
vital написа:Тия Hp павилион дето загряват освен редовно почистване, нещо може ли да се направи?Steliyan's Life!
Коментар
-
u_bo
jenshen73 написа:vital написа:Тия Hp павилион дето загряват освен редовно почистване, нещо може ли да се направи?emzo написа:На дипломите аз плюя, на практиката/стажа - не.
Коментар
-
Много сте велики това компютърните разбирачи.Човек като Ви попита нещо - задължително трябва да го направите на трътка.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар