Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми лаптоп

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dido_Lyubenov написа:
    Чакай малко гусин админ, видеокарта не се иска само за компютърни игри с яка графика, нали ? Като каже за какво точно му трябва лаптоп, може да преценим дали му трябва яка видеокарта, но от друга страна, не забравяй темата дето колегата пита кой ще му презапои чипа. При всички положения препоръчвам за домашна употреба лаптоп с външна видеокарта - не он борд.
    Ти не си наясно какво е санди бридж, нали??? Видеокартата изобщо не е на дънната платка. Ама ти е простено - отдавна не си опреснявал знанията си.Как ти се струват следните параметри:
    Код:
    Graphics Base Frequency	650 MHzGraphics Max Dynamic Frequency	1.1 GHzIntel® Quick Sync Video	YesIntel® InTru(TM) 3D Technology	YesIntel® Insider(TM)	YesIntel® Flexible Display Interface (Intel® FDI)	YesIntel® Clear Video HD Technology	YesDual Display Capable	Yes
    И кое точно ще презапояваш на Санди Бридж, че не схванах????
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

batproho написа:
      batproho написа:
      Този Acer Aspire 5750G според мен не изглежда зле .
      Като предложих тази машина ми се стори оптимално функционална за цената си, но съм далеч от мисълта че е нещо кой знае какво .
      Добра си е машинката. Аз за сега съм се спрял на нещо малко по-добро от това, което си предложил - Леновото от горното ми мнение.

Коментар

batproho написа:
        batproho написа:
        Като предложих тази машина ми се стори оптимално функционална за цената си, но съм далеч от мисълта че е нещо кой знае какво .
        Да, никак не е лоша за цената си, бих казал много добре, но Леновото е доста отгоре и покачество. Все пак това си е бившето IBM, нали ? На Леново има едни други модели с много симпатичен дизайн, но да не го пипнеш че ще се сцепи. Този изглежда доста по- стабилен.
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Аз бих препоръчал Dell, защото са се доказали като марка и като качество. Пък и Dell единствено могат да ти дадат повече от 2 години гаранция без допълнително заплащане. Конкретно бих ти препоръчал от серията 5110. Вкъщи ги имам две бройки от този модел. Държат се прекрасно- никакъв проблем или дефект не са давали за близо година ползване досега. В твоя случай ще ти бъде идеален някой с процесор i3 от Sandy Bridge платформата, но проблема е , че надвишава бюджета ти с около 50- 100 лева- http://ardes.bg/laptop/Dell+Inspiron+N5110-35922. За Lenovo също съм чувал добри отзиви, но преки наблюдения нямам. За Acer пък знам , че са добри лаптопи за цените си, но пък направени с много евтини пластмаси и материали. С риск някой собственик на Hp да ми се обиди ще отбележа, че към старият ми лаптоп Pavilion G6 можеше спокойно да си вържеш тръби и да си отопляваш жилището. Надявам се да поне малко да съм помогнал. Успех с покупката !!!
          94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
          03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
          02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

4 години съм с Асус - никакви проблеми. Хладен е и достатъчно производителен. За твоя бюджет - това е перфектна машина : http://laptop.bg/laptops-asus-M60-asus_m60vpИма си всичко. Даже чанта и мишка вървят с него. Гледай само цвета на корпуса да е цвята на самата пластмаса. Иначе гадно се износва като е боя. И да не духа топлия въздух от страната където държиш мишката че лошо напича
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

И аз съм фен на Dell, но с такива параметри като Леновото примерно, не знам каква цена ще има този Dell. Пак ще погледна в Стемото при нас де, че имаше там някакви промоции.

Коментар

и в авто форум мислиш, че ще получиш адекватни съвети за лаптоп?!?! от цялата тема има полезно в писаното от единствения професионалист.нали знаеш кой е той?п.с. таз тема става за раздел ’бисери’ в доста от компютърните форуми

Коментар

jenshen73 написа:
                  Dido_Lyubenov написа:
                  Чакай малко гусин админ, видеокарта не се иска само за компютърни игри с яка графика, нали ? Като каже за какво точно му трябва лаптоп, може да преценим дали му трябва яка видеокарта, но от друга страна, не забравяй темата дето колегата пита кой ще му презапои чипа. При всички положения препоръчвам за домашна употреба лаптоп с външна видеокарта - не он борд.
                  Ти не си наясно какво е санди бридж, нали??? Видеокартата изобщо не е на дънната платка. Ама ти е простено - отдавна не си опреснявал знанията си.Как ти се струват следните параметри:
                  Код:
                  Graphics Base Frequency	650 MHzGraphics Max Dynamic Frequency	1.1 GHzIntel® Quick Sync Video	YesIntel® InTru(TM) 3D Technology	YesIntel® Insider(TM)	YesIntel® Flexible Display Interface (Intel® FDI)	YesIntel® Clear Video HD Technology	YesDual Display Capable	Yes
                  И кое точно ще презапояваш на Санди Бридж, че не схванах????
                  Споко бе пич, много се надуваш и дрънкаш глупости вече. Сори ама прекаляваш ! Sandy Bridge е технология, не комбинацинация от CPU & GPU. Погледни това:
                  peho написа:
                  ...Acer AS5750ZG-B943G1TMnbb15.6"(39.6см) LED дисплейIntel Mobile Pentium B940 - Sandy Bridge(2.00 GHz, 2MB Cache)Video 1GB NVIDIA GeForce GT 520MRAM: 3GB DDR3 1066MHzHDD: 1TB (1000GB), 5400 об./мин., SATAБатерия: 6-клетъчнаCard reader, HDMI, VGAКамера 1.3MP. ОС: LINUX....
                  и коментирай ?
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                    batproho написа:
                    batproho написа:
                    Да, никак не е лоша за цената си, бих казал много добре, но Леновото е доста отгоре и покачество. Все пак това си е бившето IBM, нали ? На Леново има едни други модели с много симпатичен дизайн, но да не го пипнеш че ще се сцепи. Този изглежда доста по- стабилен.
                    Не е бившото IBM. Фирмата си е баш нова, но работи с права върху имената Ideapad, Thinkpad и прочие продуктова линия на IBM. Последните просто се отказаха от сегмента "крайни потребители".Любенов, по горното ти мнение - проучи какво е Санди Бридж и спри да се излагаш. Пак ще ти го кажа - от компютри НЕ РАЗБИРАШ. Това, че си ми подчертал 2те видеокарти в този лаптоп е точно защото са 2 - дори и леновото е с 2 видеокари и според нуждата - превключва на вградената в процесора, да точно така - вградената в процесора или на външната, която е външна до толкова, че не е в чипсета, а е отделен чип, с няколко отделни модула памет. Моля те, спри да се излагаш.
                    Steliyan's Life!

Коментар

Добре, добре :D Ти беше ли там ? Не те видях

Коментар

Успокойте се. Само конструктивни предложения и разсъждения са полезни. Нека не задълбаваме в технологиите.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                          Добре, добре :D Ти беше ли там ? Не те видях
                          Бях да. Работа ми е да следя технологичните новини и да съм в час. Скоро колеги хвалеха твърдите дискове Хитачи, щото били по-надеждни от WD. Работата е там, че от април 2011 няма твърди дискове Хитачи, които да се произвеждат под шапката на Hitachi GST, а са собственост на познай кой - WD. Спрете да пишете по теми, които са ви чужди. Не може да правиш ремонт на CRT телевизори и да ми разправяш колко елементарни били LCD дисплеите. Примерно.
                          Steliyan's Life!

Коментар

Миналата седмица търсих за колега бюджетен лаптоп. Подкрепям jenshen73, че ако не се играят тежки 3D игри, няма смисъл от допълнително грееща и харчеща ток видеократа. Санди бридж става за всичко останало. Ето ги фаворитите, подредени по "хубост", според мен:http://hp.most.bg/hp-probook-4530s-i...mA1D43EA.html+ хубав бизнес модел със шаси от алуминий, бърз харддиск- 1 год. гаранция (още една срещу 50 лв.)http://laptop.bg/laptops-lenovo-Thin..._e420_NZ17DBM+ хубав бизнес модел, голям и бърз харддиск, 14" матов екран, най-лек- 1 год. гаранция (още една срещу 100 лв.)http://laptop.bg/laptops-toshiba-Sat...SX067DОбщо за Тошиба и Асус:+ 2 год. стандартна гаранция, 4 GB RAM- бавни харддисковеИ четирите марки имат добри сервизи в София. Не съм търсил най-добрите цени и условия по фирмите.
                            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Туй не е много зле за парите си - 830лв.http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=42676
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Подкрепям часта с Пробука и Ейджа от поста на simeon3000. За споменатия два пъти Dell 5110, няма толкоз пластамсов преносим компютър. По-пластамсов е и от някой Acer.

Коментар

Working...
                                X