Дойде време и аз да се замисля за такава покупка и се допитвам до вас. Препоръчайте ми качествен лаптоп. Да кажем до 1000 лв. искам нещо, на което да се радвам, а не после да си го бия в главата. Примерно гледах това:Acer AS5750ZG-B943G1TMnbbПромоционална цена 859.00 лв.15.6"(39.6см) LED дисплейIntel Mobile Pentium B940 - Sandy Bridge(2.00 GHz, 2MB Cache)Video 1GB NVIDIA GeForce GT 520MRAM: 3GB DDR3 1066MHzHDD: 1TB (1000GB), 5400 об./мин., SATAБатерия: 6-клетъчнаCard reader, HDMI, VGAКамера 1.3MP. ОС: LINUXИнтересно предложение, но как са Acer като качество? Също, какво мислите за Samsung? Въобще какво бихте ми препоръчали?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми лаптоп
Collapse
X
-
Аз ползвам НР павилиън G6, и имам един Q max, и дете са големи животни и търпят всякави издевателства, ползвам ги главно за форуми, игри и работа.Ти с каква цел го вземаш ? За да може колегита да ти предложат идея за конфигурациите му и модела.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Задължително с новите процесори на Intel (иначе се обезсмисля DDR3) и още по-задължително с не-Intel-ска видео карта. Нещо такова примерно - http://laptop.bg/laptops-lenovo-G570...70ah_59_310817 Марката вече е без значение, но моята чисто фенска класация е в следния ред - Lenovo, Toshiba, Sony. Може би вече и Futjistu са по-добри, след като се отърваха от Siemens :D
Коментар
-
А за Samsung какво мислите? Примерно за това предложение в пакет с фотоапарат http://www.technomarket.bg/products/...np-rv518-a03bg
Коментар
-
Този Acer Aspire 5750G според мен не изглежда зле .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
От личен опит: Не купувай Samsung или ASUS. И двете марки са добри в друди отрасли, но при мобилните компютри са сравнително от скоро на пазара и не са добри. Лично мнение, не ангажирам никого с това.batproho написа:Този Acer Aspire 5750G според мен не изглежда зле .Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Kuku написа:Аз съм на мнение, че подобна техника се купува от специализирани магазини, т.е. не от ширпотребните техно-нещо-си Там можеш да получиш и значително по-компетентни съвети за избора си!
Коментар
-
Моето лично мнение е следното - пишеш на един лист какви параметри искаш. Намираш кои лаптопи отговарят, избираш си марки и модели в зависимост от цената. Избираш този с най-дълга гаранция и го купуваш от най-евтиното място. Всичко друго е чесане на пръстите - винаги има доволни и недоволни от дадена марка. Все едно да питам какъв тостер да си взема....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар