Реших да направя подарък на дъщерите ми(да се учат да шофират) и днес откосих тази красотичка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още един италианец в семейството :)
Collapse
X
-
Джобчета ,колкото щеш,а чашката с кафето нямаше къде да оставя Няма значение,важното е ,че след толкова дебнене успях да взема точно такова Пунто каквото исках за девойките"Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Ей, Дидо още едно гърло ще храниш, дет се вика.Честито на щерките и само хубави моменти в него.Не е ли малко тесничко отзад, и стия две врати!?!?!?! Както винаги, добър избор си направил! Бравос!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Много убава колицата. Така като гледам с чейнджър и с навигация...направо обра точките отвсякъде! Евала! Дано да върви много километри и щерките да я пазят, че аз като знам момите колко си пазят колите...еле моята мома като и видя колата...ужас... Иначе пак честито много е хубава колицата PS. Иначе за навигацията виж тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=71787Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Честито и от мен ! Пожелавам много безаварийни километри !Immortal написа:....Ама не е честно - това Пунто пълно с джобчета, а на Капата няма един кибрит къде да оставишОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар