На печките и частите им са по скъпи,и горивото.Лично аз търся някоя 2.0 20в на метан и си свиркам,карам на един приятел Мерцедеса 230 купе 136 магарета на метан.Слагам за 30 лв метан и минавам 250 км.Метана е хубава работа,мани я тая нафта.Ремапи и дрън дрън,ти за рали ли я вземаш тази кола?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Услуга за оглед на Мареа
Collapse
X
-
nai7 написа:На печките и частите им са по скъпи,и горивото.Лично аз търся някоя 2.0 20в на метан и си свиркам,карам на един приятел Мерцедеса 230 купе 136 магарета на метан.Слагам за 30 лв метан и минавам 250 км.Метана е хубава работа,мани я тая нафта.Ремапи и дрън дрън,ти за рали ли я вземаш тази кола?
Коментар
-
Колкото по-нов модел е един ДВГ, толкова са му по-скъпи частите. А тази Мареа има и визия и добър мотор а разни швабки трудно ще и се опират. Ръжда няма да има, ако не е пребоядисвана, но провери ДВГ на диагностика. Искай на тоя дето я продава да я закарате на диагностика, или вземи някой колега който има кабели, софтуер и лаптоп, да я проверите на място. Много примамлива цена има за модификацията и външния вид. А джантите са като моите и са 15" не 16" и ми се вижда малко странно за HLX да има само един еърбег.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:..... и ми се вижда малко странно за HLX да има само един еърбег.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Относнo възглавниците. И при ELX нивото пише, че е с 2 възглавници и ABS, но съм виждал такива Мареи, които нямат както пасажерски еърбег, така и АБС. Едната Мареа е на Рокамбол. Като че ли такова е било изискването на купувача при закупуване на колата чисто нова. Знам ли?...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Относнo възглавниците. И при ELX нивото пише, че е с 2 възглавници и ABS, но съм виждал такива Мареи, които нямат както пасажерски еърбег, така и АБС. Едната Мареа е на Рокамбол. Като че ли такова е било изискването на купувача при закупуване на колата чисто нова. Знам ли?...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Коментар
-
veselin10 написа:sok1 написа:Относнo възглавниците. И при ELX нивото пише, че е с 2 възглавници и ABS, но съм виждал такива Мареи, които нямат както пасажерски еърбег, така и АБС. Едната Мареа е на Рокамбол. Като че ли такова е било изискването на купувача при закупуване на колата чисто нова. Знам ли?...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ами понеже и моята HLX, да споделя защо мисля така в предния си пост. Вярно, че това не означава пълен пакет екстри, но еърбега да е само един ... Та Мареа ТД100 HLX слязла от конвейра 11 мес. 1997, продадена за първи път 4 мес ’98 има следните екстри посочени в упътвания и каталози : кожена тапицерия на волана и скоростния лост; плюшен салон; два еърбега; пълен ел-пакет - стъкла, огледала, централно и аларма с дистанционно, аудио - 6 колони + управление от волана, управляем климатик, прожекторни фарове (кристални или по друг начин казано с лупи), допълнителни фарове за мъгла, ABS ; алуминиеви джанти 15" ; боя металик ( :D не знам за ФИАТ екстра ли е както за новата Дачиа ). Нямам само автоматична скоростна кутия и шибидах слагани на тази серия автомобили. Че и на тази цена Моята както е с козметични "щети" я застраховах за 4900 лв ...А и още един съвет - за предпочитане е ДВГ да не е къпан, за да се види от къде какво е текло по него, и къде са ровили наще автоджамбази. Иначе с една добавка в маслото, може да ти продадат двигател плачещ за основен ремонт. Това си е доста стар номер.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:emzo написа:Логиката ти е малко грешна, реално и другите горива скачат.При условие, че караш малко, не си заслужава инсвестицията в газова.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар