S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Услуга за оглед на Мареа
Collapse
X
-
Явка, не ти са верни сметките много, щото сравняваш Бравата с Алфата (156 комби).Аз съм написал по-горе разходите на една и съща кола. Имам голяма база за сравнение, коли покрай мене бол.И се оказва, че разликата не е 5 лв, а 7 лв. При едни 10.000 км годишно градско, става една разлика от 700 лв на година (това е LPG сравнено с дизел). Къв изпарител, ти цялата уредба ще си купиш наново.За сравнение с метана няма изобщо да говорим, там става 1600 лв за 10.000 км градско. Като прибавим и извънградското, и за една година спестяваш пари за още една кола Каквито и неудобства да има, си струва. Нямало много мощ - ми няма, тръгнал съм работа да върша, не състезание да правя. А и копчето за превключване на бензин ми е на 10 см от волана И за да не го обръщаме на спор за горивата - пак съветвам колегата - добре да си прецени колко километра, къде и при какви условия минава - от там и избора на гориво.
Коментар
-
emzo написа:S_BANKOV написа:Емо, нали щеше да му ставаш фен, какво те разубеди?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Immortal написа:И за да не го обръщаме на спор за горивата - пак съветвам колегата - добре да си прецени колко километра, къде и при какви условия минава - от там и избора на гориво.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
emzo написа:Метан и бърза кола са 2 несъвместими неща. Факт.
Коментар
-
Много му помагате на колегата. Нафта, бензин, газ, метан, пр**ня.Стига врели некипели, не му помагате на човека, а си водите вашите спорове, което съм сигурен няма да е за последен път.Ай със здраве!Наздраве!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
И все пак на Дидо ако му се е налагало да превключва при мене не ми се е налагало,въпреки че моята беше по-скопена с цел нисък реазход.Ама килограмите на самата кола също са от значение.За кви изпреварвания за кви 5лв говорим.Караш си нормално,а не рисково и метана ти се изплаща в пъти,пъти,пъти.Това нокой не може да го обори.Колега,вземай марея 1.8 с метан и се раждаш.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Колега, минах да огледам въпросната Мареа. Отпред и на една от снимките се вижда, че бронята е ожулена и точно там е счупена при халогена. Също така отзад на бронята малкото стопче и то е счупено. Предния капак си личи, че е бит от градушка(има вдлъбнатинки). Пише, че е на 96 000 км, а волана е доста изтъркан, иначе волана е с управление за касетофона. Салона си е доста запазен. На въпросните в автокъщата им казах за забележките та от 2 600 отиде на 2350 като крайно, така че както решиш. Не са сериозни външните дефекти, само не сме я палили да видиме как работи. Ами това е от мен, дано съм ти помогнал
Коментар
-
И един съвет.Като купуваш гледай така да водиш разговора,че ти да определиш цената.Ако стане стане.Аз на моята казах,че повече от 3000лв няма да дам и така стана.А беше обявена за 3700.Реално за тази кола тази цена е нищо,но си задай план максимум и го следвай спрямо състоянието на колата и компромисите,които си склонен да направиш.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
виждам, че докато ме няма е станала голяма темаза, затова ще пообяснявам малко.Имах брава тд100.... съпер доволен съм от тази кола, но ми изпадна оферта за един пасат 150коне и го взех.Но нещата се стекоха така, че излизам с него само събота и неделя на дълго, а през седмицата го карам по 5-6 км в най добрия случай.И раззхода ми е 11-13 макс 14 само градско газ, което е добре за стила ми на каране.Но просто не е това колата за мен.Искам си талянка и туй е.Доста ремонти напраих по тоя пасат, но частите му са изключително ефтини в сравнение с бившето ми ТД100.Ся както и да ги смятам 25лв за гориво от понеделник до петък каране ме изкарват.Събота и неделя и навъртам между 50 и 400км, различно е всяка седмица.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар