Dimo_J написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Услуга за оглед на Мареа
Collapse
X
-
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
emzo написа:Dimo_J написа:как да го разбирам това с мощната кола? бензиновия петак пак си е мощен, а мареата може да тръгне с чип.... дали са на камтар нещата?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
S_BANKOV написа:аре стига, бензин/дизел/газ/олио дайте да помогнем на младежа да си намери читава Марея и да и си се вози с кеф.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Абе да ти кажа не изглежда толкова ниска, а и ако мине на оригиналните 15-ки с нормални гуми тябва дае ок.Задължителна диагностика и оглеждане на турбо ГНП и другите дизелови чанчове. Щото Бургас - София само за оглед е малко тегаво.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Дидо се появи! Какво да кажа? Колегата да си прецени колко, как и къде кара. Марея е хубава кола.Ако караш повече градско, не се колебай и взимай бензинка с газ.Ако караш повече извънградско - взимай или дизел, или бензин с метан.Ако годишно минаваш 5-6 хил. км - каквото и да вземеш - все тая.Аз годишно минавам над 30 хил. км, от които поне 20 хил са извънградско и метанът е мойто гориво.При избора на дизелова кола, JTD мотор, най-добре да си с човек, който им разбира много. Да не стане след 2-3 месеца - дай едни 1000 лв за един демпферен маховик и още едни 500 лв за турбина.
Коментар
-
За движението в Бургас - стигал съм да двойна разлика градско-извънградско. То града е такъв, че единственното градско дето е по на "далавера " е ако пътуваш от и до Меден рудник. Всичко друго е до 3, макс. 4 км. Който ми каже, че при тея задръствания, на такива разтояния и толкова често поставени несинхронизирани (с едно изключение) светофари, колата ако е 2000 кубика и нагоре и харчи под 10, пък ако ще и на извънземно гориво да е, е под голяяямо съмнение. Баси и изречението дето написах
Коментар
-
Joro написа:За движението в Бургас - стигал съм да двойна разлика градско-извънградско. То града е такъв, че единственното градско дето е по на "далавера " е ако пътуваш от и до Меден рудник. Всичко друго е до 3, макс. 4 км. Който ми каже, че при тея задръствания, на такива разтояния и толкова често поставени несинхронизирани (с едно изключение) светофари, колата ако е 2000 кубика и нагоре и харчи под 10, пък ако ще и на извънземно гориво да е, е под голяяямо съмнение. Баси и изречението дето написах
Коментар
-
Immortal написа:Не е важно само количеството на харча, ами и цената, нали така...Едно е да харчи 10 нафта х 2.60 = 26 лвДруго е да харчи 15 газ х 1.25 = 18.75 лвА съвсем трето да харчи 8 кила метан х 1.65 = 13.20 лв (8 кила е невероятен разход, трябва яко да ръчкаш за да го направиш и да караш поне микробус)На Марея градско ще харчи не повече от 6 кила х 1.65 = 9.90 лв(Ето колко гори Капата, която е 2000 20v и е значително по-тежка от Марея)F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Да не казвам,че и 6 е невероятно голям разход,ако е извънградско на метан.Колегата да купува смело бензин нз гас или метан и това е.Евтина подръжка,евтино превозване.Нормално вървене.Не се юркай на необмислени инвестиции в дизела щото на горял по-малко.Ако имаш нафта на 1,50лв литъра максимум да-иначе не.Все пал щом си решил да е марея,значи няма да се гониш по пътя с някой.Караш си спокойно със 120-130 и хич да не ти пука.Крайния резултат е важен.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Остави го Дидо, той е ходеща реклама на метана...Любо Ганев ако знаеше щеше да му дава по една бутилка на месец - я метан, я Джони.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Не крия че в малък град дизела лапа - ето моята си прави едни хубави 9-10/100... Все студена - колко да гори.Бравата на газ ми гореше 13-14 лятото и 16/100 зимата - движение по същите маршрути. Алфата гори еднакво щото лятото лупка климатика нон стоп.Като пари:газ - 16Х1,25 = 20 камъкадизел - 9 Х 2,50 = 22,50... А речете го 25лв да няма сръдня. Ми за 5лв на 100 градско - няма да си развалям рахата... правя 400км градско - т.е. 20лв на месец - не ми струват толкова нервите... Един изпарител да се наложи на 2 години да се оправи - ей ти икономията по дяволите...А за извънградско :Бравата - 9/100 Х 1,25 = 11,25лвАлфата - 6/100 Х 2,5 = 15лвТуй то...За целите на темата можех да излъжа че ми гори алфата 5/100 и щяхте да ми повярвате, щот те толкова си горят... Ама ми е тежко крачето За вървежа няма да коментирам, ама грам няма...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Immortal написа:Ще ти дам да покараш БравотоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар