Има доста реклами за Халогенна фурназа готвене само рекламата и е голяма Във фурната яденето става много по бързо и като е по бързо е по икономично и от халогенната фурна има различни марки по няма значение каква е все са само даване на пари а работа малко .http://www.telestar.bg/product.php?i...0/130jr700.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЕ Купуваите рекламираната Халогенна фурна
Collapse
X
-
Абе мойта не като на снимката. Дори не знам дали е халогенна, но всички видове мръвки са ОК в нея, а картофките стават извънземни.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Халогенна фурна
жената се беше навила да вземем една и от 1.30 вече печа едно пиле с картофи пилето стана ама картофите още не ще ги прехвърля в тава за фурната а и много свети /незнам ама май не трябва да се гледа като работи /все едно гледаш във фаровете на някоя кола То печката ни е хубава ама кво да се прави като си навият жените нещо и така трябва да е .
Коментар
-
И аз съм доволен от този вид фурни. Халогенни ги водят уж. Купих моята за 59 лв. преди две години от Ритони - Бургас - НЕО - никакви грижи. Взех я за вилата уж, ама след първото лято си я прибрахме у дома. Месото става чудесно и бързо. Картофките стават също много хубави, но им трябва повече време. Всичко става в нея - дори и яйцата на очи. Сандвичите също...Абе доволни сме. За тази цена ни дадоха два вида скари, тефлонова тавичка и щипки за обслужване към нея. В Метро за 190 лв. имаше фурни със същия дизайн, но с именцето "Филипс" без консумативите в нея.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
kluchar, що не пробва пред фара на колата, сигурно по-бързо щеше да стане :D знайш ли как пече ? Много ми е интересно какво има в тая фурна че да пече ? Сигурно е халогенна лампа около 300 W ? Така предполагам, защото продавахме едни осветителни тела в Немския магазин, на единия абажур имаше такава лампа и печеше мого здраво.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
печка
Ми то е като голма лампа 1500W колкото грее толкова и свети .Пробвах и във фурната пиле с картофи става по бързо на едни и същи Температури.Става работат ако е по малко по обем .На скара -сач пържоли кюфтета стават за 10 минути както правят палачинки толкова бързоа тук трябва да почакаме повече
Коментар
-
Re: печка
kluchar написа:Ми то е като голма лампа 1500W колкото грее толкова и свети .Пробвах и във фурната пиле с картофи става по бързо на едни и същи Температури.Става работат ако е по малко по обем .На скара -сач пържоли кюфтета стават за 10 минути както правят палачинки толкова бързоа тук трябва да почакаме повечеPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар