От доста време оглеждам за подлакътник за Пандата.Никъде обаче не съм срещал нещо, което да ми хареса от универсалните. От доста време преглеждам и в ebay, но винаги са общо 500/Панда, дори и за Браво/Брава/Пунто... С 500 съм склонен да се съглася, че има доста общо, но с другите...Въпроса ми е срещал ли е някой някъде в България "оригинален", "специфичен" за Панда подлакътник. Или магазин, в който се предлагат такива за други коли. Или пък да е поръчвал някакъв от ebay, да сподели качество/монтаж? Тъй като има някои, на които гледам монтажа би трябвало да паснат.Ауто Италия не предлага.Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Оригинален" подлакътник за фиат - откъде ?
Collapse
X
-
Аз също си търся, но гледам да намеря оригинален от някоя морга. Тези, които си гледал в ebay ако са с марката Armster са еднакви за всички марки автомобили. Разликата е само в конзолата за закрепването, която се се пакетира с подлакътника в зависимост от това, за какъв автомобил е поръчан. Виждал съм такъв монтиран на Клио 3 и си изглежда мн.прично, качествена изработка. По между другото - продаден е на собственика на клио-то като оригинален от дилъра на Рено на двойна ценаSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
-
Ами явно тогава "отделението за вещи/място за чаша" зад ръчната спирачка ни е е еднакво и за трите модела. Едината от причините, която ме спира да си го взема е, че трябва да се дупчи. Аз ще го имам в предвид ако го сложа, ама ако някой седне на пасажерската седалка и реши да се понадигне, като го ползва за опора....SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар