Имам тая пръчка от 1 година и малко повече, обаче му изчезна вибрацията. Та въпроса ми е, ако го разглобя, дали ще мога да го оправя и кое го кара да вибрира? Коментари от сорта хвърляй го, не ми вършат работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за една Нокиа 1616 и вибрацията му.
Collapse
X
-
Humppa
lubo_Y10 написа:Елекромотор с ексцентрична тежест на ротора.
Коментар
-
Лично ми се е случвало, поради носене по джобовете с течение на времето, около самия ексцентрик се беше натрупал мъхест прах и възпрепятстваше нормалното му въртене. След почистването, проблема се реши .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ele написа:ThE_PuNiSHeR написа:Няма да ми я признаят, друго решение?????
Коментар
-
Днес ходих и... не ми го приеха. Няма му я слюдата на дисплея, падна един болта 12ка. В крайна сметка ме излъгаха и си взех Nokia C7, също така се пробвах да си го отворя сам, но нямам толкова малка звезда, изглеждаше ми някъде около 4-6. Ще търся, в магазина също ми казаха, че може да се е напълнил с боклуци, а те най вероятно са стружки
Коментар
-
georgi_iliew написа:на 1616 вибрацията не е смоторче с ексцентрик а е в следствие на взаимодествието между желязната част н аговорителчети и олатката поне така си спомнямBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар