Колеги още известно време съм в софия, а се сетих, че мога директно да си взема стикери ... Моля кажете къде трябва да дойда, за да взема на място ... Направо пишете ЛС ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикери !!!
Collapse
X
-
moko написа:Проблема е че съм от Русе.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
moko написа:От скоро съм притежател на марката и член тук във форума. Имам желание за такъв стикер и аз. Проблема е че съм от Русе. Колко струва, как става размяната пари-стока? Предполагам че става въпрос за прозрачните стикери, които се лепят от вътрешната страна на стъклата.Всякаква информация за Фиат Пунто
Коментар
-
cvesko написа:moko написа:От скоро съм притежател на марката и член тук във форума. Имам желание за такъв стикер и аз. Проблема е че съм от Русе. Колко струва, как става размяната пари-стока? Предполагам че става въпрос за прозрачните стикери, които се лепят от вътрешната страна на стъклата.
Коментар
-
Crash73 написа:ivo, да взема да намина към Русе та да се снабдя и аз с тая ценна придобивка... Кога е мача Дунав-Добруджа?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар