Колега"Dido_Lyubenov" не съм измерил на изхода какво става.Интересуваше ме най-вече входа.Никога не съм обръщал внимание на това 65W което пише на импулсното(имам 3 лаптопа тошиба у дома и на 3те няма надпис 65W а само input и output.Винаги гледам напрежението и тока за да определя мощноста...В случая съм се подлъгал по това 220в/1,5А,което умножено си е 330W(мощноста се намира като умножиш напрежението по тока).А най-интересното е че една от фирмите с които работя ми препоръчва точно 1000W инвертор за :1 лаптоп+1 лсд 19-22"+1двд и + евентуално нещо до 100W максимум(за каравани и др. подобни).Мислех че лаптопа е най-големия консуматор по стойностите на импулсното но съм се заблудил.Явно фирмата иска да не натоварва инвертора до край за да си застрахова трътката........ Излиза че лаптоп може да се захрани и с 100W инвертор....Та въпроса ми е това 220в/1,5а и 18в/4,3А което са го драснали ...какво се явява предпазителите на импулсното ли що ли ???? П.С...между другото го измерих и с свалена батерия......100мА на 220в
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте инвертор 12/220 за автомобил.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
аз лятото сам си направих инвертор 60вата защото трансформатора е толкова мощен иначе Мосфет транзисторите държат до 150Вата. Може и пиково да се натовари малко повече но почва да грее много трафа и има опасност да се стопи лака на намотките и да окаси...върши ми идеална работа всичко с платката съм го побрал в кутия от захранване на компютърFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
galinchooo написа:Колега"Dido_Lyubenov" не съм измерил на изхода какво става.Интересуваше ме най-вече входа.Никога не съм обръщал внимание на това 65W което пише на импулсното(имам 3 лаптопа тошиба у дома и на 3те няма надпис 65W а само input и output.Винаги гледам напрежението и тока за да определя мощноста...В случая съм се подлъгал по това 220в/1,5А,което умножено си е 330W(мощноста се намира като умножиш напрежението по тока).А най-интересното е че една от фирмите с които работя ми препоръчва точно 1000W инвертор за :1 лаптоп+1 лсд 19-22"+1двд и + евентуално нещо до 100W максимум(за каравани и др. подобни).Мислех че лаптопа е най-големия консуматор по стойностите на импулсното но съм се заблудил.Явно фирмата иска да не натоварва инвертора до край за да си застрахова трътката........ Излиза че лаптоп може да се захрани и с 100W инвертор....Та въпроса ми е това 220в/1,5а и 18в/4,3А което са го драснали ...какво се явява предпазителите на импулсното ли що ли ???? П.С...между другото го измерих и с свалена батерия......100мА на 220вОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Купих си инвертор от колега във форума http://www.sim.bg/product/187/belkin...i-laptopi.htmlFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Купих си инвертор от колега във форума http://www.sim.bg/product/187/belkin...i-laptopi.htmlSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Tornado написа:Купих си инвертор от колега във форума http://www.sim.bg/product/187/belkin...i-laptopi.htmlОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар