никъде не пише че е с газ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да нося ли големия талон за ГТП в колата?
Collapse
X
-
Sev написа:никъде не пише че е с газpunto HGT
Коментар
-
Не е така, няма какво да доказваш, след промените в закона щом колата е минала ГТП и е разрешено да се движи по пътищата то ако ще и ядрен реактор да има никои не може да ти търси преглед на него. Реално вече преглед на газовата като отделна система няма, тя е част от автомобила и прегледа е на целия автомобил. Тва че на някои му е скимнало да драсне там газ/бензин е друг въпрос Щото на талона пише ТИП ДВИГАТЕЛ демек бензинов, дизел, ел или хибрид Имаш ли преглед на колата?!- имаш, по кои член по точно ще ти иска преглед на газовата? Това понаучих докато търсих инфо в нета и чаках вие какво ще напишетеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Знам какво пише, ама си може и без него, просто хората дето са ти го казали и те не са били на ясно кво що Няма маитап На моята като не пиеше та не съм минал преглед на газовата ли. Утре специално ще питам КАТ по въпроса дано поне те са на ясноПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Ми не са писали щото нямат право.Там пишат само лицензирани газаджии-мойта е монтирана от газаджия занимаващ се 20 г. с АГУ но нямал лиценз и ме пращаше някъде си да я регистрирам. Е регистрирах я след 4 г..LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
Всеки си прави кои квото му доиде на ума, днес ги питах тея дето аз минах що срещо тип двигател пише само бензин. Оня ми вика:- ми няма как да пише газ бензин щото то тва е падащо меню от системата и в него нямаме газ бензин, излиза си бензин а газовата ти е част от колата и по никъв начин не се отбелязва. Караи вика няма да се плашиш, щом си минал преглед всичко било ок, на въпроса ми къде седи големия талон ми каза да съм си го носел колата е за кво е тогава малкия отрязак ако тряя мъкна тоя чаршаф с мене. Тва ми било европеиския талон за технически преглед, явно всеки си тълкува кое как му доиде и няма точно определена норма по която да се деиства. Чудно ми е кои ще държи сметка за 15-20 годишни бутилки и как ще се установява тяхната изправност. Сигурен съм че ако отида на друг пункт ще ми кажат корено различни неща Как в тяхната система няма Газ/безнин а на колегата горе с снимката има, че да не са си го написали на ръка, или пък да е друга система Уредено е като в България кво да праишПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар