Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да нося ли големия талон за ГТП в колата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

никъде не пише че е с газ
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
      никъде не пише че е с газ
      Напротив на мен на талона горе в десния ъгъл където пише "бензин" са го написали така: "бензин/газ", което означава, че прегледа важи и за газовата уредба, в противен случай значи, че не си минал преглед на газовата, ако някой е много мераклия довечера като се прибера ще му шракна талона и ще постна снимката тука Няма как да е означено само при тях в протокола, защото ако нямаш черно на бяло и при теб, че си минал преглед като те спрат куките или ти искат преглед на бензиностанцията преди зареждане как ще докажеш, че си минал технически преглед на газовата ?
      punto HGT

Коментар

Не е така, няма какво да доказваш, след промените в закона щом колата е минала ГТП и е разрешено да се движи по пътищата то ако ще и ядрен реактор да има никои не може да ти търси преглед на него. Реално вече преглед на газовата като отделна система няма, тя е част от автомобила и прегледа е на целия автомобил. Тва че на някои му е скимнало да драсне там газ/бензин е друг въпрос Щото на талона пише ТИП ДВИГАТЕЛ демек бензинов, дизел, ел или хибрид Имаш ли преглед на колата?!- имаш, по кои член по точно ще ти иска преглед на газовата? Това понаучих докато търсих инфо в нета и чаках вие какво ще напишете
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Значи хората като минавах прегледа точно това ми обясниха, че при алтернативно гориво се пишат и двата вида гориво горе в талона или аз съм минавал преглед на чужда планета или тия дето са ми правили прегледа нямат изобщо никаква идея какво правят, трети вариант аз не се сещам
          punto HGT

Коментар

Ето какво ми пише в горния десен ъгъл на талона издаден ми от пункта за ГТП
            Прикачени файлове
            punto HGT

Коментар

Знам какво пише, ама си може и без него, просто хората дето са ти го казали и те не са били на ясно кво що Няма маитап На моята като не пиеше та не съм минал преглед на газовата ли. Утре специално ще питам КАТ по въпроса дано поне те са на ясно

Коментар

Добре, нали си имате паспорт на газовата? Не ви ли го заверяват...

Коментар

Големия талон може да стои вкъщи то зависи от тебе или може да стои в колата.

Коментар

vital написа:
                    Добре, нали си имате паспорт на газовата? Не ви ли го заверяват...
                    Само ми го поискаха, погледнаха че го имам и толкоз, никой нищо не е писал вътре
                    punto HGT

Коментар

Ми не са писали щото нямат право.Там пишат само лицензирани газаджии-мойта е монтирана от газаджия занимаващ се 20 г. с АГУ но нямал лиценз и ме пращаше някъде си да я регистрирам. Е регистрирах я след 4 г..
                      LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                      ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Е на мен как ми завериха паспорта и изкараха и стикер за газовата...И кой няма право... В момента газовата се заверява в пункта на ГТП по време на самия ГТП по същия начин - в паспорта и със стикер.

Коментар

Всеки си прави кои квото му доиде на ума, днес ги питах тея дето аз минах що срещо тип двигател пише само бензин. Оня ми вика:- ми няма как да пише газ бензин щото то тва е падащо меню от системата и в него нямаме газ бензин, излиза си бензин а газовата ти е част от колата и по никъв начин не се отбелязва. Караи вика няма да се плашиш, щом си минал преглед всичко било ок, на въпроса ми къде седи големия талон ми каза да съм си го носел колата е за кво е тогава малкия отрязак ако тряя мъкна тоя чаршаф с мене. Тва ми било европеиския талон за технически преглед, явно всеки си тълкува кое как му доиде и няма точно определена норма по която да се деиства. Чудно ми е кои ще държи сметка за 15-20 годишни бутилки и как ще се установява тяхната изправност. Сигурен съм че ако отида на друг пункт ще ми кажат корено различни неща Как в тяхната система няма Газ/безнин а на колегата горе с снимката има, че да не са си го написали на ръка, или пък да е друга система Уредено е като в България кво да праиш

Коментар

Минах още една кола на преглед в друг пункт. Отново ми завериха и паспорта(на газовата) и ми дадоха стикер...

Коментар

Днес минах на ГТП и изобщо не стана въпрос за АГУ-то на колата - има ли паспорт и т.н. - само се провери дали не изтича газ отнякъде със някакъв уред, и това беше. Иначе проверката си включваше светлини, ниво на изгорелите газове и т.н.

Коментар

кола

Сега като се минава на преглед гледат ли всичко спирачки и газове. Аз като карам само на газ и на бензин не е пускам на прегледа трябва да покажа че работи добре и на двете ли горива.
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X