Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли бедствено положение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и аз смятам да мина през Айтос - Карнобат, че тая магистрала може да има нявято някъде от тоя вятър.Иначе... ще съм с пасата, не е висок, пък и го дават утре да намалее вятъра

Коментар

Това е разринатия към момента път към нашето село на 18км от Русе.А ето го и ДУНАВА :D http://www.youtube.com/watch?v=CUr2Z23Q1yo
      Прикачени файлове
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

А сега остана да снимаш и чешмата дали е замръзнала Много арна водата у ваше село.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

По морето па всяко зло е за добро.Реши се проблема с голям брой незаконни кръчми по ивицата и изскочиха нови археологични находки.http://news.burgas24.bg/327789.html
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

S_BANKOV гледай да не ти дойдат гости само от нашето село

Коментар

tyson написа:
              S_BANKOV гледай да не ти дойдат гости само от нашето село
              Добре дошли са, гледам вече са разринали навсякъде в района, сега следва голямата киша

Коментар

К’ви са тез села , Господа ?Какви 18 километра , какви чешми ?Пояснете , моля !
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

tyson , това е било навявания предполагам, отстрани колко е дълбок снега 50 санта ? така като гледам дунава ще замръзне, те го дават все стуууууудддд

Коментар

Все повече се убеждавам, че с напредване на годините се все повече се превръщеме в лигльовци... във всяко едно отношение...Ама такава зима не било имало...Айде бе...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Вторник в Пловдив

Коментар

А и Пловдив си има снежец.Айде бе те към юни го дават да се пооправи ,ама си е студеничко щом на Служебната ми замръзна нафтата два пъти за една седмица и в нея има и бензин и добавка.
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Все повече се убеждавам, че с напредване на годините се все повече се превръщеме в лигльовци... във всяко едно отношение...Ама такава зима не било имало...Айде бе...
                          Тъй е Питайте четиридесет и пет годишните
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Е аз не помня такива студове,имало е,но за по един два дена не повече и такива големи снегове не помня,ама все пак съм си на 23
                            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

nedialk00 какви 50 санта бе човек :D Ще покажа една снимка (не е моя) за да се опитам да онагледя.Това е пътя от мотел Рай към Образцов чифлик (за който го знае).
                              Прикачени файлове

Коментар

Re: Има ли бедствено положение?

Румен_Хинчев написа:
                                К’ви са тез села , Господа ?Какви 18 километра , какви чешми ?Пояснете , моля !
                                Снимката е от Червена вода, между Русе и Ново село, винаги когато минавам от там спирам на чешмата да си почина, много арна водата там

Коментар

Working...
                                X