В София има доволно сняг. Още 7 часа сутринта ме събудиха с виещи гуми, и мотори в обороти. Тия хора не се научиха, че с пълна гас, нищо не става, най-многу да затънеш още.
точно така аз се чудя тука пред блока, гледам ги големи хора, на по 30-40 и кусур години, и дават газ до долу и мислят че ще тръгнат :D пък аз нямам проблеми, тая сутрин един даже ме пита защо съм тръгвал на 2ра :D праснах 2ра без газ и без да пробуксувам, ония напъват на 1ва до долу и мислят че ще тръгнат :D
В София има доволно сняг. Още 7 часа сутринта ме събудиха с виещи гуми, и мотори в обороти. Тия хора не се научиха, че с пълна гас, нищо не става, най-многу да затънеш още.
точно така аз се чудя тука пред блока, гледам ги големи хора, на по 30-40 и кусур години, и дават газ до долу и мислят че ще тръгнат :D пък аз нямам проблеми, тая сутрин един даже ме пита защо съм тръгвал на 2ра :D праснах 2ра без газ и без да пробуксувам, ония напъват на 1ва до долу и мислят че ще тръгнат :D
И аз гледах сутринта по телевизията, с едно ново Ауди, като се пъне на първа, като върти гуми..."Тайната на успеха" при каране на сняг:1. Една предавка нагоре винаги! Тръгваш на 2-ра задължително, почти без газ.2. Скорост - възможно най-ниска, без резки ускорения и завъртания на волана.3. НИКАКВИ спирачки, спиране само със скорости. (не важи за коли с АБС).Имам предвид разумно и безопасно шофиране.Иначе и аз се изкушавам понякога, когато е безопасно, да дръпна някоя и друга ръчна в завой (или на някое празно площадче )Нищо, че според nedyalk00 съм голям човек, че и пре-голям (след 2 месеца почвам 41-вата )П.П. На Нова година за малко да съборя на едно магазинче навесчето при едни такива изпълнения
Аз одеве направих 360 със служебната Лагуна и ЕСП-то дори не помогна.Взе да говори нещо на френски гадината В Стз обставновката е идеална, сняг има, но пътищата са чисти, който е с летни гуми определено ще псува държавата
Утре сутрин имам изпит в Русе. Чудя се да тръгвам ли с Лада-та (Нива)?!
Към 10.00 часа на 26.01.2012 г. репубиканските пътища в Русенска област са затворени за движение за всички видове МПС, поради снеговалеж и обилни снегонавявания.Това са Русе - Разград - Варна, Русе - Велико Търново, Русе - Плевен - София.Както и част от пътищата за селата. Ако не спре може и БТР да не помогне http://patno-ruse.com/?conditions
Аз одеве направих 360 със служебната Лагуна и ЕСП-то дори не помогна.Взе да говори нещо на френски гадината В Стз обставновката е идеална, сняг има, но пътищата са чисти, който е с летни гуми определено ще псува държавата
Псувала ти е иструктора, сигурно! И да съм по темата:в Разградско си е е***о мамата, на изходите на града има патрулки и не пускат камиони в никоя посока, пътя за Русе е затворен, на работа нямахме ток до 10:30, умряхме от студ.
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Тука такъв ужас не съм виждал от години,даже не помня дали е имало нещо подобно(на 22 съм ),а за Русе и аз трябваше тея дни да ходя да си вземам служебната кола от там ама колегите току що казаха,че са затворени пътищата.Я качете по някоя снимка да видим как е обстановката аз ще кача довечера,че кабела ми е в къщи.Колите реших да ги оставя пред блока не ми се кара в това време.П.П. Може и довечера да спя в магазина,ако не успея да се прибера
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Русе е адд , тоз град ще везма да го намразя вече . Пътищата към и от Русе били затворени , ама едни казват само автомобили преминавали , други казват никой не минава , и така ще си изкарам още една вечер тука.
Къде е този сняг бе, по дяволите?!? Ямбол не е ли в България?!?!?!?Не го обичам хич, ама няма да е зле и тук малко да понатрупа, да се порадват децата, ако не друго. Само вятър и студ.Преди малко бях навън по работа, бях с един професионален термометър... показваше +3.0 градуса. Обаче ми замръзнаха ушите от гадния вятър.В интерес на истината - почнаха да прехвърчат разни снежинки, но засега няма ефект от тях.
в габрово, януари 2008 беше голям сняг, 70-80 санта, правихме един лагер тогава на една хижа до която се отива от към квартал ябълка и от още един квартал, който е преди този ябълка, но му забравих името, та горе на тая хижиза имаше 150 см сняг, много готино беше
Коментар