Аз в сряда пътувам за Велико Търново и се надявам дотогава всичко да е ОК, че пасажерите са много страхливи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли бедствено положение?
Collapse
X
-
Immortal написа:Все пак е по-добре да вали сняг във Варна, отколкото да стигне морето до Ямбол (или до Видин, още по-зле)Няма начин да няма начин!
Коментар
-
днес пътувах по Хемус към Сф, няма никакъв проблем /вече/. Онзи ден на една плюнка сняг, буквално 2-3 см, на равно, Тир седи на едно място и буксува. Да им ..... на тези скапани тирове, всяка зима една и също, тир на лек баир седи и си врътка без да мърда.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
nedialk00
и аз пътувах днес по хемус, няма никакви проблеми и изобщо по главния път варна-в.търново-софия няма никакви проблеми никъде
Коментар
-
На мен ми се наложи да съм все по пътищата тия дни. Кат се почне от Хемус и всички останали пътища никой не чисти. Съжалявам ама на Хемус в петък вечерта срещнах само един снегорин ама нямаше как да видя дали чисти. И застигнах един на пеперудата до Ябланица. Вдигнал греблото и ръси пясък при вече близо педя мокър сняг. Съжалявам но сина се опита да направи клипче с телефона но не стана. Отделно че се подведоха и по това че снега падна на отделни места и нямаха информация къде да хвърлят сили. Коцев много показателни снимки е извадил. На 5-10 километра от вас снега може да е ужасно много. А за състоянието на техниката им няма какво да говорим. Срамна работа да затънат снегорини. И не както плюе някой земеделците щото където бях ако не си беше изкарал човека трактора и да ги извади и да изчисти пътя чак на пролет трябваше да ги търсят. И аз щях да чакам все още да разчистят. Никаква координация и организация и липса на техника пък после били виновни тираджиите. Не че и те са стока ама... нали трябва да има виновни.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар