Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли бедствено положение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз в сряда пътувам за Велико Търново и се надявам дотогава всичко да е ОК, че пасажерите са много страхливи

Коментар

До Горни богров ще им вземеш акъла и те после ще са в транс и горещи молитви и всичко ще е ок.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Пратете малко сняг към Варна. Като гледам през прозореца, има бадем цъфнал
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
          Четвъртък ако идвам ще донеса

Коментар

ele написа:
            Свикнахте две Зими да карате ски и сноуборд в морската градина и в кризата да не давате пари за почивка в планината, но свърши тя!Кризата свършва и ще трябва да си плащате!
            Няма начин да няма начин!

Коментар

Все пак е по-добре да вали сняг във Варна, отколкото да стигне морето до Ямбол (или до Видин, още по-зле)

Коментар

Е Дидо прав си, язък за магистралата тогава
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Immortal написа:
                  Все пак е по-добре да вали сняг във Варна, отколкото да стигне морето до Ямбол (или до Видин, още по-зле)
                  Кво море! То Дунава се изпразни, корабоплаването спря, та чак се притеснявам кво ша прая кат ми свършат въглищата!Да не говорим, че миналата седмица видяхме малко дъждец от 6 месеца, а за сняг да не говорим! Като завали децата ще му се радват като онази индийка на 25 години, която казваше, че за втори път през живота си виждала сняг и била много щастлива! Добре, че нямаме сняг! Инак до Пролетта няма да ни отринат! Общината няма пари - това го знае цяла България, че и половин Европа! :D
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

днес пътувах по Хемус към Сф, няма никакъв проблем /вече/. Онзи ден на една плюнка сняг, буквално 2-3 см, на равно, Тир седи на едно място и буксува. Да им ..... на тези скапани тирове, всяка зима една и също, тир на лек баир седи и си врътка без да мърда.
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

и аз пътувах днес по хемус, няма никакви проблеми и изобщо по главния път варна-в.търново-софия няма никакви проблеми никъде

Коментар

На мен ми се наложи да съм все по пътищата тия дни. Кат се почне от Хемус и всички останали пътища никой не чисти. Съжалявам ама на Хемус в петък вечерта срещнах само един снегорин ама нямаше как да видя дали чисти. И застигнах един на пеперудата до Ябланица. Вдигнал греблото и ръси пясък при вече близо педя мокър сняг. Съжалявам но сина се опита да направи клипче с телефона но не стана. Отделно че се подведоха и по това че снега падна на отделни места и нямаха информация къде да хвърлят сили. Коцев много показателни снимки е извадил. На 5-10 километра от вас снега може да е ужасно много. А за състоянието на техниката им няма какво да говорим. Срамна работа да затънат снегорини. И не както плюе някой земеделците щото където бях ако не си беше изкарал човека трактора и да ги извади и да изчисти пътя чак на пролет трябваше да ги търсят. И аз щях да чакам все още да разчистят. Никаква координация и организация и липса на техника пък после били виновни тираджиите. Не че и те са стока ама... нали трябва да има виновни.
                        BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Май тая вечер ще гледаме повторение на новините от преди 2 седмици

Коментар

coolboby написа:
                            Май тая вечер ще гледаме повторение на новините от преди 2 седмици
                            абе щом и в Бургас побеля - значи си е... мамата
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

След малко ме чака пътуване, близко е, но пак си е рисковано...

Коментар

Тоя път при нас май е по-зле от когато пусках темата :D
                                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
                                X