Дидо, откъде са тия снимки с тоя сняг?! Чак лигите ми потекоха, откога чакам такъв в Благоевград ама нъц...В Дупница имаше оле-мале ама беше такава шляпавица... пък ние обикаляме по автокъщи... поне да имаше за какво
Това е от Нова година, Родопите, курорта Св.Константин край Пещера
Ходи ли сте на Св. Константин и не сте се обадили? Иначе в Пещера валеше дъжд,който стопи предишния сняг,а на Св. Константин- сняг! :D
Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Днес навъртях едни 600 км. до Русе да взема дечурлигата, че ваканцията свърши...на отиване през Варна - дъжд валя само 40 км. преди Русе. на връщане - към 14.00 от Русе валеше много як сняг на парцали - горе-долу до преди Разград.Минах през Провадия - Айтос - сняг няма! Реката - Камчия беше поизлязла навсякъде Завяля страхотен дъжд 5 км. преди да се прибера...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Навремето в този участък слагаха едни метални конструкции, които пречеха на образуването на преспи на платното. Естествено те отдавна са откраднати..
Тези конструкции не бяха метални, бяха дървени и се наричаха "снегозадържане". Те не пречеха на образуването на преспи на платното и се поставяха от ТКЗС за задържане на снега на нивите, за да пазят от замръзване есенните посеви. Когато имаше такива !
Закъсали им машините, защото не можели да газят еднометровите преспи! А къде са спали докато са се натрупвали първите 5-10 см.? Що не излязоха зърнопроизводителите с мощните си трактори? А някой преброи ли колко тира са с зимни (снежни) гуми?
Закъсали им машините, защото не можели да газят еднометровите преспи! А къде са спали докато са се натрупвали първите 5-10 см.? Що не излязоха зърнопроизводителите с мощните си трактори? А някой преброи ли колко тира са с зимни (снежни) гуми?
Ами аз доколкото знам тировете и камионите са със всесезонни и няма такова понятие за тях като зимни.Вероятната причина е,че се е завъртял тир на магистралата. Ама на нас ни беше галимация да обикаляме.Иначе платната си бяха добре изчистени.Имаше си бабунки ама тва нормално за сезона.Все пак пътищата ни са 2-3и четвъртокласни.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар