всяко чудо за три дни, днес се очаква снеговалежа напълно да спре, утре и вдругиден ще разринат, и в неделя всичко ще е ОК, лошото е че дават големи студове -10 максимални температури следващите 7-8 дни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли бедствено положение?
Collapse
X
-
nedialk00
-
nedialk00 написа:всяко чудо за три дни, днес се очаква снеговалежа напълно да спре, утре и вдругиден ще разринат, и в неделя всичко ще е ОК, лошото е че дават големи студове -10 максимални температури следващите 7-8 дниВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз па си седя на топло и зяпам обстановката от уеб камерите в този сайт http://webcams.free.bg/.За 5 минути обикалям цяла България без да закъсам из преспите.
Коментар
-
Humppa
-
ele написа:nedialk00 написа:всяко чудо за три дни, днес се очаква снеговалежа напълно да спре, утре и вдругиден ще разринат, и в неделя всичко ще е ОК, лошото е че дават големи студове -10 максимални температури следващите 7-8 дниFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
nedialk00
аз току що се прибрах, ходих да чистя колата, много съм доволен стана все едно съм я извадил от гараж с изключение на тавана :D иначе снега е до коляно при мен - около 50 сантиметра
Коментар
-
S_BANKOV написа:Румен да пусне снимки от Разград, там било ад чувам, имало преспи по 3м.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар