Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли бедствено положение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

всяко чудо за три дни, днес се очаква снеговалежа напълно да спре, утре и вдругиден ще разринат, и в неделя всичко ще е ОК, лошото е че дават големи студове -10 максимални температури следващите 7-8 дни

Коментар

nedialk00 написа:
      всяко чудо за три дни, днес се очаква снеговалежа напълно да спре, утре и вдругиден ще разринат, и в неделя всичко ще е ОК, лошото е че дават големи студове -10 максимални температури следващите 7-8 дни
      Не искам да спира, нека да си вали, нека и ние видим сняг Не се оплаквайте, зима е.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз па си седя на топло и зяпам обстановката от уеб камерите в този сайт http://webcams.free.bg/.За 5 минути обикалям цяла България без да закъсам из преспите.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ето в снимки:
          Прикачени файлове

Коментар

Пътя Бяла-Русе е отворен. Значи след малко тръгвам към Русе, само да оправя багажите.

Коментар

ele написа:
              nedialk00 написа:
              Не искам да спира, нека да си вали, нека и ние видим сняг Не се оплаквайте, зима е.
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хасково, 16:30 следобяд.Вали от снощи - започна към 10 вечерта.В момента - поне 30 ако не и 35 санта сняг.Проходимост - става - за кола с добри гуми и опитен шофьор не е проблем.Неразчистени са малките улички и там е много трудно.
                Прикачени файлове
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                  Хасково, 16:30 следобяд.Вали от снощи - започна към 10 вечерта.В момента - поне 30 ако не и 35 санта сняг.Проходимост - става - за кола с добри гуми и опитен шофьор не е проблем.Неразчистени са малките улички и там е много трудно.
                  Прикачени файлове
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

В София пък изгря слънце, и сега като стегне .... Ей го и фиата затрупан: Излезна си кат’ пич, какъвто е .
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

В София пък изгря слънце, и сега като стегне .... Хич не му трябва да стяга...Доса си чистих колата пред офиса- с един дебел пласт от лед, нищо че слънце я гря одеве. Сутринта и аз се измъквах от такава преспа...почнах чистенето от рег. номер да съм сигурен, че не е на комшията

Коментар

аз току що се прибрах, ходих да чистя колата, много съм доволен стана все едно съм я извадил от гараж с изключение на тавана :D иначе снега е до коляно при мен - около 50 сантиметра

Коментар

Street fitnes, нали е модерно в днешно време
                          Прикачени файлове

Коментар

Румен да пусне снимки от Разград, там било ад чувам, имало преспи по 3м.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Враца-тук продължава да си вали.Може би вече е около 60-70см...Пътищата що годе почистени!Ето и 2-3 снимки от преди малко:
                              Прикачени файлове
                              LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                              LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                              LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                              Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                              Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

S_BANKOV написа:
                                Румен да пусне снимки от Разград, там било ад чувам, имало преспи по 3м.
                                И двата апарата бяха в разход в светлата част на денонощието Снимки утре !Сега се боря с едни катран в течна фаза , който тече от комина Да ева тез блокове гнуснииииииииииииии...!!!!!!!!
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X