Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли бедствено положение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Аз одеве направих 360 със служебната Лагуна и ЕСП-то дори не помогна.Взе да говори нещо на френски гадината В Стз обставновката е идеална, сняг има, но пътищата са чисти, който е с летни гуми определено ще псува държавата
    Определено ЕСП/ДСЦ или каквото е там при различните коли не помага.Вчера заради това превзех един бордюр Има едно негативно нещо да караш 4х4 в това време. Колата създава изкуствена илюзия за стабилност.Много върви и не усещаш реално колко е хлъзгаво.Пример - 0-50км/ч да речем за 7 секунди. Обратния вариант 50-0км/ч става за доста повече време А най-гадното е освен, че не спираш, също така и не завиваш.Ама след като разбереш тези две неща другото става забавно.... до момента, когато някой реши да ти отнема предимството като си мисли, че всички карат с неговата скорост от 20км/ч и предприеме престрояване без да погледне в огледалата идва ли някой, изпреварва ли го...
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Тук още вали...Вчера към 16:00 започна да вали и не е спирало...Пътищата са почистени ,но има много киша...А и малките улички не са изчистени...Това ме подсеща че трябва да чиста колата след малко ,че съм на работа...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Вали, та вали, само дето късмета куца, що не ме затрупа на някоя хижа с 20кг мръвка, 20л вино, и резачка за дърва.Па нека вали
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

В Плевен пред Практикер обикалят 2 снегорина и това е... Страшна поледица е! Новия път за Дружба е заледен от-до и спреш ли някъде няма тръгване. Това беше към 9:00 но невярвам нещо да се е променило... Потресен съм от немърливост! Само разкарват снегорините по леда и не ръсят с нищо...
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Тук от вчера след обяд вали мъжката и като гледам няма намерение да спира и на хората с риначките никак не им се работи днес.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

В Г.Оряховица вали от нощес и има около 20-25 см. сняг.По гадното е че не се движат никакви снегорини.Пътят на снимката е главен /тръгва от центъра до гарата/http://prikachi.com/images.php?images/760/4310760P.jpghttp://prikachi.com/images.php?images/779/4310779z.jpg
              Fiat Marea 1.9 JTD

Коментар

От 30 минути и тука сняг забръска.Почна да побелява по земята, да видим до къде ще я докара.

Коментар

Побеля по покривите на колите. Дано малко понатрупа, че иначе язък за зимните гуми. Не случайно съм на мнение, че ако колата се кара само в града /става въпрос за Ямбол/ зимни гуми не му трябват на човек. Тази зима още не съм имал нужда от тях.
                  Peugeot 301
                  Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Зимната гума не е само за сняг, но това е друга тема за разговор
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Зимната гума не е само за сняг, но това е друга тема за разговор
                      И по добре да не го започваме че ще се изпишат 20 сраници мнения и темата ще заприлича на боза.Тука вече и сателита почна да отказва, а чинията е чиста.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз в Търново не смея да изляза Имам 15см. сняг и на терасата

Коментар

Така е друга тема е. Ама като съм си купил гуми на които пише М+S, те нямат ли право да се порадват и на S ами само на М.
                          Peugeot 301
                          Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Във Видин снега почти спря. Летят само заблудени снежинки, но натрупа през нощта около 20-25. Където е почнало да вали сега, чакайте най-рано след 8-10 часа да спре.След малко ще кача едно клипче от снощи.http://vbox7.com/play:f19c5a191e
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

Ето и малко снимки от Белоградчик.Тук движението става само с вериги. Е да ,обаче не искат да се качат снимките.

Коментар

Официално е забранено движението на тежки автомобили по републиканската пътна мрежа
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X