Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли бедствено положение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Направо се втрещих. В Кюстендил тази сутрин снегорини минаваха и по малките квартални улички, където никога не са минавали. Дори в задблокови пространства.

Коментар

vital написа:
      Направо се втрещих. В Кюстендил тази сутрин снегорини минаваха и по малките квартални улички, където никога не са минавали. Дори в задблокови пространства.
      Много хора плюят настоящия кмет, но човека си върши рабатата доста добре според мен.Това което казваш го наблюдавам за 3-ти път тази зима.п.п. Днес 2 пъти мина на 2 метра от мен и не ме забеляза... С такава мацка до теб ти е простено ... :D , но все пак ще черпиш 1 бира другия път.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Днес се разходихме да видим замръзналия Дунав. Само граничният катер подгряваше, за да избегне обледяване и блокиране. В момента продължава да вали и вее от север. Вижда се как снега вали хоризонтално.
        Прикачени файлове

Коментар

Дунав не изглежда съвсем замръзнал . Баба ми е казвала, че е ходила пеша по замръзналия Дунав от Силистра до Калъраш. Или там в румънско, което е на отсрещния бряг.А бедствие има. Че сме се поизнежили е факт, но ... Някои хора и вулкан да изригне, ще кажат, че няма бедствие и че сме виновни, защото не сме го поливали всеки ден, например. Хората са безсилни и нищожни пред природната сила и е изключително смешно да ни внушават, че с дейността си хората могат да променят климата. Глобално затопляне - глупости на търкалета. Няма ЕС, няма Япония, няма САЩ, дори ББ не може да се пребори със стихията .
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Замръзнал е Дунава, но нивото е много ниско и не се образуваха големите ледени блокове, като при пълноводие. Тази снимка е от 1985г. Тогава, 16 годишен, с приятели сме се качвали по ледените блокове, но с Румъния не бяхме в ЕС и границата се охраняваше строго.
            Прикачени файлове

Коментар

vital написа:
              И във Видин беше така при стария кмет. По два снегорина минаваха всеки ден - сутрин в 6 - 6:30 и вечер след 21 часа. Сега при новия минават, но ..... с вдигнате гребла веднъж в седмицата. Ръсят пясък върху 30 см сняг вместо да го изринат, което е пълна глупост. Все едно наливаш вода в пясък - полза никаква. Има коловоди по една педя!Ако навалят още 20 см, движението съвсем ще спре.Бедствено положение няма, но положението е тежко. След два месеца ще треперим да не ни залее Дунав, което ме подсеща да проверя кога ми изтича застраховката на къщата.
              Няма начин да няма начин!

Коментар

Ето 2 снимки и от беленският Дунав
                Прикачени файлове

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  ...
                  Ами специално по нашата улица за първи път от както се помня минава снегорин. Наште също не си спомнят такова нещо.За другите улици може, аз не съм постоянно в Кн П.С Имаш лс :D

Коментар

Сутринта осъмнахме с нови 20-25 см. сняг.Валежа от сутринта е толкова интензивеч, че за 20-25 мин. докато откарам малката и се върна имаше 6-7 см. нов сняг на току-що изринатата пътек в къщи.Извънградските пътища още не са почистени - в града засега само основните улици.Ако имате работа към Кюстендил, по - добре не тръгвайте.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Времето

И в София за 1 час стана мазало .Навяля 3-4 см за сега и няма пътуване .
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

http://youtu.be/njiXGb8lxcU голям кеф на такъв път да дръпнеш малко ръчни
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

:D Преди няколко седмици из Софийската околя. Към днешна дата преспите са по-високи от колата, доста по-високи...http://www.youtube.com/watch?v=alh_C...ature=youtu.be

Коментар

Няколко вчерашни снимки от Тетевен. Макар положението да не беше бедствено, почти не спря да вали през целия ден.
                            Прикачени файлове

Коментар

Хайде пак заваля

Коментар

То вали от няколко часа

Коментар

Working...
                                X