kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли бедствено положение?
Collapse
X
-
-
kiro_of_the_day написа:Все повече се убеждавам, че с напредване на годините се все повече се превръщеме в лигльовци... във всяко едно отношение...Ама такава зима не било имало...Айде бе...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Kuku написа:kiro_of_the_day написа:Все повече се убеждавам, че с напредване на годините се все повече се превръщеме в лигльовци... във всяко едно отношение...Ама такава зима не било имало...Айде бе...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз пък вчера разбрах че в едно село в Разградско, след като два дни не успели да разчистят пътя до съседното село и се отказали. Обаче в селото не се продавали цигари, и вечерта след като свършили цигарите на човека с трактора разриващ селото, младежа запалва трактора и разрива пътя. Никотиновия глад сърши чудеса.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
emzo написа:kiro_of_the_day написа:Все повече се убеждавам, че с напредване на годините се все повече се превръщеме в лигльовци... във всяко едно отношение...Ама такава зима не било имало...Айде бе...
Коментар
-
Immortal написа:Обаче Иммортъла помни много по-люти зими, помни как една година вървя пеш в едни еднометрови преспи 5 километра, за да иде на училище, само за да разбере, че са обявили дървена ваканция.Помни липса на електричество И вода в продължение на повече от седмица. Помни как не можеше да си изкара колата от гаража, щото имаше 1 метър и кусур сняг по цялата улица. Помня как е ринал 100 м сняг за да изкарам колата на единствената почистена улица в селото. Последните 10-тина години наистина обаче климатът поне тук се промени рязко. Необичайно е изобщо да се види сняг в Ямбол. Дори и днес няма и помен от снега, който наваля преди няколко дни. Пътищата са сухи, полето - зелено, покривите - червени... Даже е и много приятно навън - минус 9 е (по инфо от нета), но седях десетина минути без палто навън и не ми беше студено.Наистина сме се олигавили. Всеки обикновен снеговалеж приемаме за бедствие... айде, холан!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Immortal написа:Сняг в Ямбол вече естествено няма.Обаче Иммортъла помни много по-люти зими, помни как една година вървя пеш в едни еднометрови преспи 5 километра, за да иде на училище, само за да разбере, че са обявили дървена ваканция.Помни липса на електричество И вода в продължение на повече от седмица. Помни как не можеше да си изкара колата от гаража, щото имаше 1 метър и кусур сняг по цялата улица. Помня как е ринал 100 м сняг за да изкарам колата на единствената почистена улица в селото. Последните 10-тина години наистина обаче климатът поне тук се промени рязко. Необичайно е изобщо да се види сняг в Ямбол. Дори и днес няма и помен от снега, който наваля преди няколко дни. Пътищата са сухи, полето - зелено, покривите - червени... Даже е и много приятно навън - минус 9 е (по инфо от нета), но седях десетина минути без палто навън и не ми беше студено.Наистина сме се олигавили. Всеки обикновен снеговалеж приемаме за бедствие... айде, холан!
Коментар
-
Последният път, когато помня да е имало хубав сняг в Ямбол, бе 1973-1974 година и го помня, защото падна голямо пързаляне на Боровец (едно възвишение-парк в града) . Казват, че зимата 1980-1981 е била като сегашната, но тогава съм бил в Шумен и там наистина бе страшна Зима - имаше 2 м сняг. През периода 1960-1963 година е имало подобна Зима, но тогава съм бил бебе и не си спомням. Имам спомен, че 2002-2003 или 2003-2004 имаше една Зима, през която все едно бяха обърнали България по остта Изток-Запад. Тогава във Ямбол имаше толкова сняг, че в центъра имаше натрупана 7-8 метрова планина от сняг, който се стопи в края на Май. Температурите в Благоевград и Петрич бяха -10 до -15, а във Видин 0 до +5. Нещо което наблюдавах за първи път в живота си.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
ele написа:Kuku написа:kiro_of_the_day написа:Все повече се убеждавам, че с напредване на годините се все повече се превръщеме в лигльовци... във всяко едно отношение...Ама такава зима не било имало...Айде бе...
Коментар
-
Kuku написа:Да, да... някой дядо с 3 патерици ще ходи да рине 2-метрови преспи - що не отидеш ти да ринеш сняг? Ако визираш жената, която се обади в БТВ, тя каза, че се обажда, защото информацията е, че няма отцелени села и всички пътища са почистени, което не е така. Не чух да търси помощ, освен за лекарства. Права е.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ами, вместо да седи и да мрънка - излиза и рине, както рина аз, когато съм блокиран Не намирам новината, но предполагам, че дядовците и жените едва ли биха могли да ринат сняг, за сметка на здравите, прави и тоооооолкова трудолюбиви, но за сметка на това мрънкащи пред камерата МЪЖЕ в блокираното селото!
Коментар
-
http://www.dnes.bg/mish-mash/2012/02...-snimki.151098 Снимка 1 - ей това е студ, стига сте се лигавили :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар