Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли бедствено положение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Около Плевен:И в Плевен:
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

за тук снимки не ти трябват...... само 1 пръст сняг, ама за сметка на това вяръъъъъъъър... ужас.И с 1 пръст сняг всичките вътрешни улици са стъкло буквално.Преди малко даже щях да преживея ситуация, каквато съм виждал само във вибокса... онея дето се пързалят по заледените улички в САЩ.Ама 1 към едно щеше да е.

Коментар

Те така:В момента вали много ситен снежец, вятърът го издухва на някъде...не се натрупва.По-късно още снимки - горната е от сутринта. Като тръгна от офиса ще нащракам нови.

Коментар

http://www.dnes.bg/stranata/2012/02/...-shumen.150761
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

цено написа:
            krasio_79bs написа:
            Туй е щото немаш гуми. Аз па вчера след 18часа обикалях из вашата махала.Де що имаше непочистена уличка между гаражите я превзех.На места имаше по 20см сняг и си газех спокойно.
            И четирите са ми с над 5мм грайфер не е от това мисля,че е много лека колата.Аима ли значение като са по широки 185/60/14
            Има. Зимата е по-добре с по-тесни гуми.

Коментар

Така изглеждаше града около 17:15.

Коментар

Снимки нямам ама говорих с Баща ми който каза че роторните снегорини са закъсали. Били тръгнали да търсят скъсани проводници по големите далекопроводи и понеже движението е спряно са се движили с роторен снегорин, след него Тетка и те с Виатнамка. Снегорина просто не успял да пробие и се е наложило да го вадят с траткора, който също закъсал и така полека полека и обратно с камиончето.Случката се случила малко преди Тертер /между Русе и Разград/.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

В Хасково е чистено по главните булеварди и по-важните улици...Другаде е трагедия...За щастие коли почти не се движат и си дрифтя с кеф
                  Прикачени файлове
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Тука е стъкло, по главните улици е добре, но навсякъде другаде все едно си с шейна, особено по улици с голям наклон риска за ПТП си е доста голям.
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Баси, като гледам тия снегове, имам чувството, че не живея в България...Тук има тук-там останал малко сняг (по-скоро вледенен сняг) на местата, където е навявало.Навсякъде другаде е чисто. На по-откритите места е направо сухо, на останалите - мокро (и съответно заледено).Днес и вятърът не е толкова силен, колкото вчера...Все още не е за мъже навън, но поне няма проблеми в града и близката околия за движението.Пътят от Ямбол до Сливен е СУХ.

Коментар

Зима е и трябва да се справяме.И я да видим колко от нас взеха лопатите и разринаха там където живеят-аз да-без да се притесняват ,че са се минали и да ги е яд на комшията Пешо,Мишо или който е там ,гледа зад пердето и не се показва. Между другото видях и хора ,които предлагаха почистване пред входа или магазина ти за по някой лев-повечето цигани естествено.Това е похвално.
                        Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Има бедствено положение, поне при нас. Вече втори ден сме затворени за света. Преспите на края на града са над човешки ръст.Днес следобед уж щели да почват да ринат....
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

предвит обстановката, някой може ли да ми даде малко инфо как е положението на Петолъчката, че утре ми предстои ходене до Сливен?На сайта на АПИ нищо не пише... знам ли..

Коментар

Dimo_J написа:
                              предвит обстановката, някой може ли да ми даде малко инфо как е положението на Петолъчката, че утре ми предстои ходене до Сливен?На сайта на АПИ нищо не пише... знам ли..
                              Ходи смело.До Сливен няма проблем,ама виж ако идваш по-насам пътя от Нова до Стара Загора беше затворен до сутринта.Все пак има обходен маршрут през Раднево.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Dimo_J написа:
                                Братовчед ми току що пристигна в Бургас от Ямбол - пътят по цялата му дължина е СУХ.Същото е и от Ямбол до Сливен.Директния път от Петолъчката до Сливен - нямам информация, но предполагам че и той е чист. Там обаче духа. Много духа. Ако си с по-висока кола, моят съвет е да обиколиш 15-20 км, но да минеш през Петолъчката-Ямбол-Сливен, да не те издуха вятъра към с.Тополчане (да идеш на гости на един колега ).П.П. Братовчед ми е минал не по магистралата, а през Карнобат и Айтос. Без определена причина, просто решил да мине от там.

Коментар

Working...
                                X