Баси и оксиморона - дебел снежец в Бургас... тука само за вятъра може да се каже, че е дебел...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли бедствено положение?
Collapse
X
-
При нас вече цяла седмица температурите са от -15 до -20. От вчера вътрешната врата (има и външна метална) не ще да се затваря плътно, защото се е обледила. Сега стои отворена, че да падне леда и да мога да я затворя. Днес падна нов сняг около 4-5 см и върху леда е много хлъзгаво. Дано не завали дъжд в Събота, че наистина ще стане стъкло.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Ами снощи на паркинга долу край морето става дума(паркинга на Вселена го знаят повечето).В цялата навалица от "състезатели" имаше само едно едно сиво Типо дето се радваше с ръчната и като каза "сам с/у всички останали" мислех,че си бил тиEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
krasio_79bs написа:Туй е щото немаш гуми.Аз па вчера след 18часа обикалях из вашата махала.Де що имаше непочистена уличка между гаражите я превзех.На места имаше по 20см сняг и си газех спокойно.
не е от това мисля,че е много лека колата.Аима ли значение като са по широки 185/60/14
Коментар
-
цено написа:krasio_79bs написа:Туй е щото немаш гуми.Аз па вчера след 18часа обикалях из вашата махала.Де що имаше непочистена уличка между гаражите я превзех.На места имаше по 20см сняг и си газех спокойно.
не е от това мисля,че е много лека колата.Аима ли значение като са по широки 185/60/14
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар