"Републиканските пътища са проходими при зимни условия.Затворени за движение са Върбишкият, Златишкият, Твърдишкият и Троянският проход.През Дюлинския проход е забранено движението на товарни автомобили, а леките трябва да са с вериги. Забранено е преминаването на камиони с тегло над 10 тона през проходите "Шипка", "Вратник" и "Петрохан", като през последните два всички МПС е необходимо да са с вериги, а товарните - без ремаркета и полуремаркета. Камиони с тегло над 20 тона не могат да преминават през Айтоския проход.Суха е пътната настилка на автомагистралите "Хемус" и "Люлин", на "Тракия" има мокри участъци, "Марица" е заснежена и обработена."
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли бедствено положение?
Collapse
X
-
nedialk00
Re: Има ли бедствено положение?
Румен_Хинчев написа:Тоз Върбишки проход за какво го пишат в сводките въобще ?От 1999 и Суворов не би минал оттам...
Коментар
-
nedialk00
сега попаднах на интересна информация http://www.monitor.bg/article?id=320456 значи аз съм минавал от там и има участък от около 12 км който са си точно чист черен път :D иначе ако го направят прохода ще е много полезен, и е доста по "приятелски" настроен зимно време от Шипка
Коментар
-
цено написа:В Бургас сутринта към 10 имах излизане,нито околовръстното беше почистено нито и в центъра страшно кишево ужас как може такова безобразие язък нищо не чистят карат на зиг заг с 2 трактора и това е ужаасA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Immortal Що така те е домързяло да изчистиш тавана на Ланчока :D Иначе по темата - бедствено положение към момента няма. Кара се нормално.И мен малко ме е яд за снега, исках да карам изцяло на сняг. Сега едни коловози, бабуни, ужасии..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
бреййй ние такъв снег не сме видели досега като днешния.... http://webcambg.com/bourgascam03.html
Коментар
-
BO написа:Аз предлагам да ти дадем една вълшебна пръчка и да пипкаш снега и да изчезва.Винаги ще има недоволни.Зима е бе хора, осъзнайте се малко.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Има ли бедствено положение?
S_BANKOV написа:BO написа:Аз предлагам да ти дадем една вълшебна пръчка и да пипкаш снега и да изчезва.Винаги ще има недоволни.Зима е бе хора, осъзнайте се малко.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
BO написа:цено написа:В Бургас сутринта към 10 имах излизане,нито околовръстното беше почистено нито и в центъра страшно кишево ужас как може такова безобразие язък нищо не чистят карат на зиг заг с 2 трактора и това е ужаас
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар