Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли бедствено положение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Републиканските пътища са проходими при зимни условия.Затворени за движение са Върбишкият, Златишкият, Твърдишкият и Троянският проход.През Дюлинския проход е забранено движението на товарни автомобили, а леките трябва да са с вериги. Забранено е преминаването на камиони с тегло над 10 тона през проходите "Шипка", "Вратник" и "Петрохан", като през последните два всички МПС е необходимо да са с вериги, а товарните - без ремаркета и полуремаркета. Камиони с тегло над 20 тона не могат да преминават през Айтоския проход.Суха е пътната настилка на автомагистралите "Хемус" и "Люлин", на "Тракия" има мокри участъци, "Марица" е заснежена и обработена."

Коментар

Тоз Върбишки проход за какво го пишат в сводките въобще ?От 1999 и Суворов не би минал оттам...
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Има ли бедствено положение?

Румен_Хинчев написа:
        Тоз Върбишки проход за какво го пишат в сводките въобще ?От 1999 и Суворов не би минал оттам...
        +1 същото се отнася и до твърдишкият, там положението е по-зле и то върбишкият :D ако можете да си го представите да е по зле от върбишкият :D

Коментар

сега попаднах на интересна информация http://www.monitor.bg/article?id=320456 значи аз съм минавал от там и има участък от около 12 км който са си точно чист черен път :D иначе ако го направят прохода ще е много полезен, и е доста по "приятелски" настроен зимно време от Шипка

Коментар

В Бургас сутринта към 10 имах излизане,нито околовръстното беше почистено нито и в центъра страшно кишево ужас как може такова безобразие язък нищо не чистят карат на зиг заг с 2 трактора и това е ужаас

Коментар

ее на предния сняг си поизчистиха, ама сега....апък то продължава да вали и затова не чистят.А и утре-в другиден ще се стопли, защо да хабят мат’риал.

Коментар

Добре де то по тази логика ако не спре 3 дена този сняг 3 дни ли нма да чистят?!?!?! Гу*аци...нямам думи дано не ми се налага да излизам тези дни с колата на някъде!

Коментар

цено написа:
                  В Бургас сутринта към 10 имах излизане,нито околовръстното беше почистено нито и в центъра страшно кишево ужас как може такова безобразие язък нищо не чистят карат на зиг заг с 2 трактора и това е ужаас
                  Аз предлагам да ти дадем една вълшебна пръчка и да пипкаш снега и да изчезва.Винаги ще има недоволни.Аз пък се недоволен, че ми е чисто. Не мога да си се радвам на колата подобаващо. Дразни ме за това, че посред зима булевардите чак са ми сухи вече Зима е бе хора, осъзнайте се малко.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Immortal Що така те е домързяло да изчистиш тавана на Ланчока :D Иначе по темата - бедствено положение към момента няма. Кара се нормално.И мен малко ме е яд за снега, исках да карам изцяло на сняг. Сега едни коловози, бабуни, ужасии...
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

бреййй ние такъв снег не сме видели досега като днешния.... http://webcambg.com/bourgascam03.html

Коментар

BO написа:
                        Аз предлагам да ти дадем една вълшебна пръчка и да пипкаш снега и да изчезва.Винаги ще има недоволни.Зима е бе хора, осъзнайте се малко.
                        Ей ВО, ако с този цитат махнеш една единствена буква идеята ще запази ама някой може да се разсърди
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                          BO написа:
                          Аз предлагам да ти дадем една вълшебна пръчка и да пипкаш снега и да изчезва.Винаги ще има недоволни.Зима е бе хора, осъзнайте се малко.
                          Ей ВО, ако с този цитат махнеш една единствена буква идеята ще зепези ама някой може да се разсърди
                          По-точно да слее две думи
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

BO написа:
                            цено написа:
                            Аз предлагам да ти дадем една вълшебна пръчка и да пипкаш снега и да изчезва.Винаги ще има недоволни.Аз пък се недоволен, че ми е чисто. Не мога да си се радвам на колата подобаващо. Дразни ме за това, че посред зима булевардите чак са ми сухи вече Зима е бе хора, осъзнайте се малко.
                            На теб може да ти е готино всичко да е утрупано в сняг ама на мен сутринта хич не ми беше готино да карам напред а колата да върви на където си поиска и не съм казал,че искам снега моментално да изчезне просто ме хваща яд на това,че някой хора не си вършат работата както трябва или поне не се стараят да го правят,тук не става въпрос за вълшебни пръчки и прочие! Просто споделям мое лично мнение тук и не обичам да ме цитират.Нищо лично!

Коментар

брее то не српя да вали.Аааа след малко излизаме с лапето да се парзаляме

Коментар

Аз пък днеска си подбирах маршрута точно според това къде е непочистено и най-безлюдно,за да си газя в дълбокия снежец :D
                                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Working...
                                X